NO kOmEnTaR!!

Член од
22 јануари 2005
Мислења
980
Поени од реакции
4
Да не се налутат Муслиманите на форумов, ама мочачиве не се од нивната вера - имаат кожичка на курето колку што можев да забележам. :)

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Е вака е секогаш после 24 часовна журка. Многу е лесно после се да легнеш некое дундиче као вие двеве.

BoRg

Resistance is futile you will be assimilated
Член од
8 декември 2005
Мислења
486
Поени од реакции
2
e pa so

BoRg напиша:
http://img213.imageshack.us/img213/483/mockovcilr7.jpg

(Acid: сликата е поставена само како линк - премногу е грда, се гледаат патлаци, дунди и слично...)

::pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
so ako se gledaat tie stvari nie ne sme deca taka......ili so mislite forumgii kazete go svojot glas

Superhik

Краде од сиромашните, дава на богатите
Член од
26 јануари 2007
Мислења
128
Поени од реакции
4
мене ми личи на вистина(фала богу ми текна да пишам после два месеци,мораше да се учи п*чка му мајчина):helou:

J

JohnnyMass

Гостин
убаво си пише Алкохол - 100 евра:pos2:
треба или да си многу пијан и мноооооогу луд да се придружиш на вакво групно и јавно уринирање во природа:pos::pos::pos:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Што по ѓаволите е ова!?!?!?!?!?!?!

Deswaldos

Bob's your uncle!
Член од
11 февруари 2007
Мислења
585
Поени од реакции
2
MAljudi, nije to samo alkohol. Ja sam u jednoj priliki, kad smo bili u Pragi, bio na balkonu od hotela sa jos 2 drugarke. Pricali smo malo, popili dosta.
Zene su pusile i marihuanu. I samo od jednom, jedna pocne da se skida, i cucne tako da pisa, i odma i druga. A ja stojim izmedju. Sta da radim?!?
Nista! Cutim i gledam nebo i slusam, kako voda curi.
Dobro aj, bijo je balkon u 11 spratu, to je sasvim drugcije, nego ovo,...
La je smesna slika, priznajte. Kako ona plavusa gleda, ko da vidi pitona, a ona sama cuci pored drugarke. Stvarno sramota :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom