NO kOmEnTaR!!

• Креатор на темата Креатор на темата BoRg
  • Време на започнување Време на започнување
Да не се налутат Муслиманите на форумов, ама мочачиве не се од нивната вера - имаат кожичка на курето колку што можев да забележам. :)

Е вака е секогаш после 24 часовна журка. Многу е лесно после се да легнеш некое дундиче као вие двеве.

e pa so

BoRg напиша:
http://img213.imageshack.us/img213/483/mockovcilr7.jpg

(Acid: сликата е поставена само како линк - премногу е грда, се гледаат патлаци, дунди и слично...)

::pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

so ako se gledaat tie stvari nie ne sme deca taka......ili so mislite forumgii kazete go svojot glas

мене ми личи на вистина(фала богу ми текна да пишам после два месеци,мораше да се учи п*чка му мајчина):helou:

убаво си пише Алкохол - 100 евра:pos2:
треба или да си многу пијан и мноооооогу луд да се придружиш на вакво групно и јавно уринирање во природа:pos::pos::pos:

Што по ѓаволите е ова!?!?!?!?!?!?!

ај на здравје нека им е! :):):) :pos::pos::pos::pos:

MAljudi, nije to samo alkohol. Ja sam u jednoj priliki, kad smo bili u Pragi, bio na balkonu od hotela sa jos 2 drugarke. Pricali smo malo, popili dosta.
Zene su pusile i marihuanu. I samo od jednom, jedna pocne da se skida, i cucne tako da pisa, i odma i druga. A ja stojim izmedju. Sta da radim?!?
Nista! Cutim i gledam nebo i slusam, kako voda curi.
Dobro aj, bijo je balkon u 11 spratu, to je sasvim drugcije, nego ovo,...
La je smesna slika, priznajte. Kako ona plavusa gleda, ko da vidi pitona, a ona sama cuci pored drugarke. Stvarno sramota :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom