Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
како мислиш како ке му се погоди? колата како ке му се погоди?Јапонска си е јапонска тука нема утка,најквалитетни се кога се работи за моторот вклучувајќи и хонда,тојота и мицибуши
Е сега треба да понесеш механичар кое е експерт за јапонски коли и ќе ти каже дали ќе земеш или не оти тоа зависи како ќе ти се погоди.
како мислиш како ке му се погоди? колата како ке му се погоди?
koja godina e proizveden tojot nissan i so motor imaконкретно за примерава тешко некој дека ке ти даде добри информации. јас имам нисан 8ма година веќе и сум презадоволен! колава едноставно не се расипува! над 200 000 има поминато а моторот е чудо колку сила има - плус нисан се општо брзи коли а богами и снажни се. Ако се мислиш да ја земаш ич нема да згрешиш! на слики гледам од надвор не е нешто посебна на лик ама внатрешноста и е перфектна!
91 va nissan sunny 1.6 slx so lance ne so kais... od kolata sme prezadovolnikolata ja imam veke zadovolen sum i od perfomansi, i od udobnost isto i ekonomicna e potrosuvackata kombinirana 70% e gradska mi pokazuva 6,8 l, znam deka Nissan e vo grupacijata na Reno i Dacia. e sega vo istiot model se vgraduvat 2 diesel agregata, od 2002 do 2004 se vgraduva samo 2.2 dci toj so crveno i od 140 k.s, potoa vo istiot model samo fejs lift se vgraduva 2.2 dci i 1.9 dci proizvod na Reno kako sto sum zapoznaen ne cinat, me intereesira dali nekoj znae agregatot 2.2 dci od 2004 cije proizvodstvo e koj se slabi koj dobri karekteristiki, znam edna razlika samo na Reno 2.2dci e so zabest kais na drugiot e so lanec
--- надополнето: 15 септември 2013 во 09:53 ---
koja godina e proizveden tojot nissan i so motor ima