Нирвана или ГНР

• Креатор на темата Креатор на темата burn84
  • Време на започнување Време на започнување

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Локација
40 miles from the sun
E pa vaka iako ova e izbledeno i 100 pati zboruvano mene sepak me interesira vaseto mislenje za ova.Znaci ne da glasate tuku da se izjasnite od aspekti na koj e pokvaliteten bend koj poveke ima pridoneseno itn.Iako mnogumina mislat deka e rabota do vkusot no sepak ednostavno smetam deka kvalitetot ne umira i se prasuvam kade e sega axl rose i dali voopsto nekoj go pameti-a od sprotivno videte koja slava ja uziva kurt ednostavno kako site slavni umetnici-geniji...duri polse smrta lugeto svatija kakov covek bese.itn pa povelete se razbira ako ima ainteresirani

jas sum i za dvete grupi,kurt nogu go pocituvam kako licnost oti stvarno muzikata mu e zakon,i voopsto koga davase izjavi negoviot nacin na razmisluvanje mnogu mi se dopaga,a dodeka gnr ne gi slusam epten mnogu ama stvarno se dobra grupa.eve i vo momentov ja slusam lake of fire,mnogu dobra pesna,i taka sto drugo da kazam.....

burn84 напиша:
se prasuvam kade e sega axl rose i dali

iako ne gi slusam, ni ednite ni drugite.....znam koj se :) ......axl sea vo 2007 ke izdava album...(ne sum siguren) mislam deka u albumot ke ima i so nekoj od raperive pesna (ne me drzete za zbor, taka pro4itaf na internet) :)

Нирванааааааа!! И GNR ги поштовам ама само до 91 година.

Trance напиша:
iako ne gi slusam, ni ednite ni drugite.....znam koj se :) ......axl sea vo 2007 ke izdava album...(ne sum siguren) mislam deka u albumot ke ima i so nekoj od raperive pesna (ne me drzete za zbor, taka pro4itaf na internet) :)
Cisto ko za informacija mislam ako ne znaes axl vise edno 7 dobri godini go izdava albumot i nikako da izleze

ГНР дефинитивно. Мада и Нирвана се многу добри.

ниедно..................можда......не бе ниедно

a бе порано ги слушаф и двата бенда, али сеа ништо......

kiro hametovski напиша:
a бе порано ги слушаф и двата бенда, али сеа ништо......

Сеа си металчуга....:icon_lol:

nirvana...ne od so neso posebno gi slusam...ali kurt e nezamenliv...i gnr se epten dobri...a koj rece deka nikoj ne go znajt axl???obozavam go...lepota...vo minatoto...mladost ubost

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom