Нирвана или ГНР

• Креатор на темата Креатор на темата burn84
  • Време на започнување Време на започнување
ABE SAMO GNR ZAKON SE STETA SO SE RASPADNAJA AMA TO E...

Jimmie напиша:
abe ej.. Smells Like Teen Spirit bese himna na edna cela generacija, a vie gi sporeduvate so G'N'R, glupost..

Најтрагично било шо сите го купуфале Nevermind само за да ја слушнат Тин Спирит...

Абе зошто отворате вакви теми не ми е јасно?! Ајде спореди Фудбалски Клуб Реал Мадрид и Куглашки клуб Мусандра?! Две различни работи немаат што немаат апсолутно ништо заедничко! ГнР и Нирвана, ц,ц,ц,ц...утре сакам да видам Доорси и Цеца...

Глупи ми се ваквите споредби ама ај... ГНР во овој случај, зашто ич не го поштувам бескрајното лигавење на Курт и бескрајното вртење на сите 3 акорди што ги знаел...

NIRVANA....tuka nema sto da se komentira!!!

Gnr se extra i gi obozavam i steta so Axel i Slash ne uspeaa da ostanat zaedno...Oni se najdobar duet na vokal i gitarist...Nirvana se Ok ali oni svirea grandz a toa e razlicno od Gnr i dvata benda se razlicni ali i dvata benda se dosta dobri...Ali ja go sakam Slash...Najdobriot gitarist na site vreminja (spored mene)...:music3:

Eve ja kao mislam

Pa ja bi rekol GNR neznam zaso ednostavno pomelodi4na mi e muzikata

elen4e_bonjovi напиша:
Gnr se extra i gi obozavam i steta so Axel i Slash ne uspeaa da ostanat zaedno...Oni se najdobar duet na vokal i gitarist...Nirvana se Ok ali oni svirea grandz a toa e razlicno od Gnr i dvata benda se razlicni ali i dvata benda se dosta dobri...Ali ja go sakam Slash...Najdobriot gitarist na site vreminja (spored mene)...:music3:

Nesakam da bidam nekulturen, ama ako veke ocenuvas koj e najdobar gitarist, prvo treba da slusnes durgi raboti.

Marata напиша:
Глупи ми се ваквите споредби ама ај... ГНР во овој случај, зашто ич не го поштувам бескрајното лигавење на Курт и бескрајното вртење на сите 3 акорди што ги знаел...

воопшто не е разлог 3 те акорди за да мразиш некој музичар, тука веќе не согледѕуваш реално туку се водиш по принципи, и не си орворена кон други бендови

spored mene GNR se bolji...sori det is maj apinian... Axel kakov glas imaaa..zakon se!

Guns n roses.......sega pst:)

Marata напиша:
Уффф....какфо бледо размислуфање...
3 акорда.....3......иди сфрзи ги и најди хармонија и истовремено пеј.....ебате.....

Toa so 3-te akorda e umetnost i nacin na izrazuvanje. Covekot odbral da pravi pesni so po 3 akorda, i so toa saka da kaze nesto. Mnogu e smotano da se rangiraat muzicari po toa koj kolku akordi ili tonovi sviri u pesna.

А бе ја на шала ја поставив темава и мене ми е досадна.Не знаете да разграничите некој многу мреази едни а многу сака други тоа есамо од незнаење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom