Nintendo Wii корисници

• Креатор на темата Креатор на темата ton4i123
  • Време на започнување Време на започнување
Јас имам Wii и задоволен сум и тоа половен го земав,обожавам 2д игри

Дај френд код да те додам за пријател на нинендо :)
--- надополнето: 14 јануари 2014 во 23:28 ---
mario party 9 (или постара) си земете тие што имате нинтендо вии и кцајте нема да зажалите :D многу е интересна можеш и со другари да играш(всушност за тоа е и направена) има мини игри во кои што треба да бидеш подобар од другарот :)

Многу добра игра, ја имам :)

За тие што информирани за Nintendo Wii U ,ме интересира дали игрите се играат само на ТВ или може да се користи како Portable конзола?Дали може да се хакне?И кај може да се купи во Македонија?
ТНХ.;)

Nintendo WII MINI за 7.600 во Техномаркет.. Дали со купување на ова чудо ке може да ги играм игрите Donkey Kong Country, Mario Kart, Mario Bros.. Каде се продават игрите и која е разликата помегу старото нинтендо (белите) и ова MINI (црвено)..
image_thumb_250.jpg

Nintendo WII MINI за 7.600 во Техномаркет.. Дали со купување на ова чудо ке може да ги играм игрите Donkey Kong Country, Mario Kart, Mario Bros.. Каде се продават игрите и која е разликата помегу старото нинтендо (белите) и ова MINI (црвено)..
image_thumb_250.jpg

Еве споредба на двете, изгледа се играат тие игри
http://www.nintendo.com/wiiu/features/compare/

image_thumb_250.jpg
Мојш само аку ги купвиш оригинални, дека ова немојт да се чипуват ии уште нешо шо ова нинтендо немат е интернет конекција. Така да најди си нормално Вии ти препорачувам :)

Новата Донки Конг тешко на Wii

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom