Нинџа Качак!!

• Креатор на темата Креатор на темата CrashoverRide
  • Време на започнување Време на започнување

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Опасна работа е дечково,колку што ми кажуваат постарите во времето на Тито браќава уживале да гледаат филмови со Брус Ли и такви ствари и да пробуваат негови трикови еден на друг.Еве еден доказ дека ништо не се сменило и уште има такви што го живеат тој филм.:pos::pos:

Линкот:

:pos2: :pos2: :pos2:

Ke mu se slizne rakata ke skrsi nesto po doma posle mama ima da go tepa so Metla :pos2: nemal nikoj doma zatoa vak pravel ovoj inace da bese tuka nekoj ko muva ke sedese ovoj :pos2:

Leleeeeee go gledam klipot i se usramiv sega znam kako e da bides vo negova koza plus i Znameto go izvadil drugite ke mislat deka site sme takvi zabegani :pos:

Ова ко на RPG игрите warrior хахахаах :pos: :pos: :pos:

Да ви се помочам на Орелот

видете го знамено и се ќе ви се разјасни:toe:

Опасен е малиов...добра машина за перење има у позадина :pos:

хахахахахахах, шипац,хехехахаха:pos2:

:pos2: :pos2: :pos2:

Ke mu se slizne rakata ke skrsi nesto po doma posle mama ima da go tepa so Metla :pos2: nemal nikoj doma zatoa vak pravel ovoj inace da bese tuka nekoj ko muva ke sedese ovoj :pos2:

Leleeeeee go gledam klipot i se usramiv sega znam kako e da bides vo negova koza plus i Znameto go izvadil drugite ke mislat deka site sme takvi zabegani :pos:
Aaaa јас те видов со моторна тебе :pos:

Batevo ne e ic vo film vlezeno:pos2:

Aaaa јас те видов со моторна тебе :pos:

Greshka si mozda si me videl so Kallashnikov a ne so Motorna ;)

Да ви се помочам на Орелот

Da mu gi smukas ti na Orelot mudava samo toa mozes.

Опасен е малиов...добра машина за перење има у позадина :pos:

Ne e Mal ne gledas Brada ima, najmalku 21 ima ovoj ali se uste nesto mu se zaglavilo DVD-to i ne moze ad go prekine filmot vo koj e vlezen.

Wow... Power Ranger!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom