Николиќ: Македонија прва ќе го признае независно Косово

• Креатор на темата Креатор на темата VirtualVlad
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne be bratce,duri togash na Kosovo ke ima mozebi 2 milioni Albanci,a ne kako sega koga edvaj "kuburite" so pomalku od milion i za popisi gi povikuvate masovno Albancite od Makedonija i od dijasporata da vi go zgolemat procentot.
Mozesh li da dokazesh deka na Kosovo ziveat poveke od milion Albanci?Ili dokazite se tolku "bledi" i prozirni shto ni sam ne veruvash?

pak nie vie muabet praish :), kolku za informacija, nema koj mene da mi go zgolemi procentot, ne ziveam jas vo Kosovo pa da mi bide prioritet nivniot broj na zhiteli pa da mi go digne nekoj, (si go digam sam).
Ko za dokazite, ja ti rekov, ja toa shto go tvrdam, mozam da go dokazam, shto za zhal pa ti ne mozhesh :)

P.S ako so doagjanjeto na povekje od miljon ziteli emigranti nazad vo kosovo kje ima 2 miljona, ondak te prashuem, kolku imaat sea? 400.000 ziteli?? :))))))))

900 000 do 1 200 000 vo zavisnost od potrebite.A morash da priznaesh deka ve vikaat odvreme navreme za da im "go dignete"...,procentot mislev,de.:)

zashto da priznavam neshto shto ti si go izmislil? ja si kazav i porano, 2 pati sum bil vo kosovo samo, i prviot i vtoriot pat bea sosema fun-related i nishto politichki, ama ti produzi si so tie mislenja :) na prav pat si da stanes Detective Scully

Se sekavam kako na edni demonstracii vo Prishtina (ne taka odamna) vidov i neshto Makedonski Albanci,najverojatno se bea tamu upatile da im "go dignat" ....moralot,de.:)

a ti beshe tamu od koja grupa? :) i shto im digashe ti? :)

Pa ve dadoa na TV,samo ne sum siguren dali ti beshe zad ili pred Fazly Veliy?:)

lolz :) na pogreshen chovek mu se obrakjash so partiski muabeti ama aj :)

АBC во архивите по весниците гарант има слики од фазли велиу во косово како протестира со група луѓе, слики од rymz имаш во галерија, па дај најди спреди за да го аргументираш твоето тврдење, а не ко моментално беспомошниве СДСМ само да удираш обвинувања без добри докази.

Abe ostaj Baci, tamu sum bil, samo sho ne se gleam, shpiunski se mestev pozadi kamerite :P ABC me videl, ama znaesh kako vikaat, za da vidish nekogo vo javna kukja, treba prvo i sam da vlezesh :)

Бидејќи дискусијата се исцрпи, па се започна со четување на темата, офтопик муабети истата оди под клуч!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom