Никогаш повеќе

• Креатор на темата Креатор на темата Reds United
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш не велам никогаш...затоа што многу пати сум рекла никогаш нема да....... и често сум била во ситуација кога намерно или не, го прекршувам тоа НИКОГАШ....:smir:

Никогаш не би дозволил да бидам искористен за една вечер :pipi:

:icon_lol:

Никогаш не би се откажала од семејството.
Никогаш не би пробала дрога.
Никогаш не би повредила животно.
Никогаш не би крадела.
Никогаш не би се прокурвала (во секоја смисла на зборот).
Никогаш не би убила.

Никогаш не би се откажал од фамилијата
никогаш не би ја сменил партијата
никогаш не би пробал дрога:smir::smir::smir:

Никогаш не би рекол никогаш на што било. Мора да се проба се... Освен некои работи кои не за темава...

не би пушел...
не би пробал дрога...

никогаш повторно не би го гледал боки 13 - nevermore:salut:

никогаш не би се запишал на медицина или нешто поврзано со то...
никогаш не би пробал дрога мислам на (хероин, кокаин) такви дроги
никогап нема да престанам да слушам клаберска музика... :baeh:

Никогаш не велам никогаш ама се трудам да не повторам некои грешки од минатото :uvo:

не би пикнал 2 прста во шуко конектор(утикач)

Никогаш нема да си дозволам да...

Никогаш не вели никогаш, но што е она кое навистина сте убедени дека нема да си го дозволите? Животната патека е кривулеста, но сепак, каде мислите дека никогаш нема да ве одведе? Јас никогаш нема да си дозволам да станам робинка на мажот, очајна домаќинка, запуштена жена, необразована која не излегла од дома со години... Никогаш нема да дозволам мојот сопруг да ме манипулира и третира како нешто пониско од тоа што сум(правосмукалка, да речеме).

Никогаш не вели никогаш, но што е она кое навистина сте убедени дека нема да си го дозволите? Животната патека е кривулеста, но сепак, каде мислите дека никогаш нема да ве одведе? Јас никогаш нема да си дозволам да станам робинка на мажот, очајна домаќинка, запуштена жена, необразована која не излегла од дома со години... Никогаш нема да дозволам мојот сопруг да ме манипулира и третира како нешто пониско од тоа што сум(правосмукалка, да речеме).

Си почнала убава тема и си изнесла чист став околу твоето никогаш, само не ми е јасен опортунизмот во потписот под текстов?!?

А сега за темата.
Јас никогаш не би си дозволила да бидам мост на нечија волја, да не бидам своја. Никогаш не би си дозволила да се откажам од правото да мислам со своја глава (Глупавата идеја е глупава, дури и ако 1000 души стојат зад неа).

Никогаш во животот не би пушел цигари... :nenene:

Никогаш не вели никогаш, тоа е точно, се е можно во животот не се знае на што може да наидеш и што може да ти се случи:toe:

Никогаш не би се предал без борба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom