Никогаш повеќе

• Креатор на темата Креатор на темата Reds United
  • Време на започнување Време на започнување
Секогаш викам никогаш и секогаш сум го праела тоа никогаш. Има некои работи што се ееептен малку веројатни да се десат па да се поклопат со никогашот што сме го рекле, инаку... НИКОГАШ не се знае.:smir:

Зборот НИКОГАШ е за луѓе кои имаат цврст ставови,кои не попуштаат,кои што плукнат не лижат,луѓе кои цврсто стојат зад тоа-НИКОГАШ!За жал,јас не спаѓам во тие луѓе!:toe::toe::toe:

Ако знам дека нешто е така, ондак така е.
Али ретко да бидам толку одлучна, свесна сум колку можам, за вакви ствари поише мислам отколку што ветувам.
Ветувањето сам на себе е најтешко исполниво.

никогаш повеќе нема да се сунетам !

Има работи за кои сум 100% уверена дека никогаш нема да ги направам.Но има и такви за кои сум рекла никогаш нема да се повторат,па се повториле.Пр. сум рекла а никогаш повеќе нема да простам,па пак сум простила.

Никогаш нема да пушам
Никогаш нема да се дрогирам
Никогаш нема да убијам човек
Никогаш нема да се откажам од рок музиката
Никогаш нема да се курвам за пари
итн итн...

Се надевам ќе останам достојна на ветувањата... Цврст карактер сум еб*го

Znaci, BLIZNACI sum vo horoskop:pipi: taka da, porano kazuvav nikogas...i ne uspeav da ostanam na zbor...sega veke..."NIKOGAS NE VIKAM NIKOGAS:wink:

Никогаш нема да пушам цигари:nenene:

јас си ја обожавам фората никогаш не вели никогаш и ако не пробаш нема да знаеш...
е арно ама пред година дена си реков за одредена работа никогаш повеќе.. и стварно никогаш повеќе не ја направив... а се надевам искрено дека нема ни да попуштам...
патем ако речам нешто од типот никогаш нема да запалам цигара или такво нешто слично... па секогаш попуштам пм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom