Никогаш повеќе нема да....

• Креатор на темата Креатор на темата Milena*
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш повеќе нема да се заљубувам, нема да се замарам со мали глупи и ситни детали кој што прават крупни кавги. Многу работи сум рекол дека никогаш да ги правам, до некој од нив се придржувам но некој секој пат се исти.

Ова е исто како кога тинејџер ќе се опијани една вечер и утредента го боли глава повраќања на инфузија завршува и си вели од денес веќе не пијам. Но нардна недела ете го пак-некој работи во животот се слатки кога се горчливи.
nikogas ne veli nikogas

никогаш повеќе нема толку да очекувам од луѓето и толку да им верувам :(

Nikogas poveke nema da mu pravam iznenaduvanja, romantiki, da vovedvam noviteti vo vrskata.....e dosta bese.....abe gotovan!!!!! nego sega mu e red

никогаш повеќе нема толку да очекувам од луѓето и толку да им верувам

Исто и јас...понекогаш премногу очекувам иако знам дека тоа нема така да биде...

Никогаш повеќе нема да им верувам на луѓето или да очекувам да направат било што за мене,тотално сум разочарана,особено последниве два дена.

Никогаш повеќе нема да варам :nesum:
Одамна го кажав ова, али не се држев до тоа, но летово ми успеа, идев со тип и не го изварав и се гордеам со тоа. И сега коа знам дека можам да издржам да не варам па пак ќе кажам НИКОГАШ ПОВЕЌЕ НЕМА ДА ВАРАМ :ne:
(леле ама зборам за варањево ко да е најлоша болест што ствара завист :pos: )

Многу пати досега сум кажала никогаш повеќе нема да...правам тоа и тоа... ама џабе мие пак си терам со истото :toe:

nikogas nema da ostavam da se zavrsi nekoja rabota u 5 do 12:)

Никогаш повеќе нема да фаќам дечко пред да отидам барем на едно кафе со него,пред да видам што карактер држи.

Никогаш повеќе нема да се заљубам во некого до толку и ќе се обидам да гледам со потрезвена глава на работите.
Никогаш повеќе нема да трчам по некој што не се рабира себеси.
Никогаш повеќе нема да се лажам себеси.

Никогаш повеќе нема да си дозволам да ми требаш. Ни ти, ни било кој друг. Me, myself and I, it's all I have

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom