Никогаш нема да си простам што ...

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
mnogu sum naiven ,mnogu mu veruvam na lugeto zatoa sto mislam deka rabotite se cenat t.e
covekot po zborot salvejot po pesnata

Sto na vreme ne svativ,ne reagirav i ne i veruvav na drugarka mi...

Никогаш нема да си простам што се омажив толку млада и зелена:D . Ама секој се учи на грешките, но подобро е на грешките на другите отколку на своите ама не секогаш може така.

чекам прочка да дое и се ке си простам :свиркам:

...меѓу другото, тоа што не бев во Македонија, кога влеговме во полуфинале.
Еднаш бе. Еднаш за време на првенство не бев тука. Еднаш. И тоа ќе ме прогонува вечно.

За работите кои некогаш сум можел, но не сум ги направил. Работам на тоа да ги поправам тие нешта. А, за она што веќе сум го направил никогаш не се каам.

ima raboti koi sum gi napravila a se kajam toa e zatoa sto sum poustliva za da bide se vo red i samo vrakam so vazi nema problem sega se kajam za toa no e dzabe me naviknale kako takva i pagaat uceni ako gi odbijam sega za bilo sto.:cautious:

Што на некои луѓе не им изнакажав се‘ што ми лежи на душичката и се‘ што мислам за нив. Некои поради тоа си заминаа од мојот живот, некои останаа многу повеќе отколку што заслужија. И што си го завлеков факултетот... Сега ќе ми беше мноооогу позабавно да ја имав дипломата на време :)

Зошто отидов на факултет и го пратев просечното, секојдневно или такакнаречено "нормално" мислење!

Никогаш нема да си простам што дозволив некои личности да ме повредат и да ме нападнат без причина... без да им се спротивставам. Тоа ми беше добра лекција.

Што не раскинав навреме. Ќе поживеев повеќе од забавниот живот, ке сфатев некои работи порано. Што сум конзервативна за денешно време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom