Никогаш нема да го заборавам моментот кога...

• Креатор на темата Креатор на темата *xtina*
  • Време на започнување Време на започнување
nikogas nema da go zaboravam momentot koga ostanav sama so najprekrasnata licnost si kazavme mn raboti i vidov deka me saka....:back:

Денот кога се погледнав убаво во огледало и си реков дека не личам на човек со толку малку кила на себе (фала Богу се здебелив)
Денот кога се запознав со еден тип на нет
Денот кога полнев 18 години и истиот ден почнав да работам (онаму каде сега што работам)
Денот кога моето куче умре
Денот кога фалеше дел од секунда за да изгинеме 4 души во сообраќајка..
и како што рекоа повеќето-има многу такви „денови„ кои не се забораваат...

првиот бакнеж, кога ја дупнав главава, кога се родив :pos2:

Моментот кога еден ден после мојот 18ти роденден, Фуфи, мојот тогашен дечко, со кутивче за прстен во раката, и атмосфера која потсетува на запросување, ми вели: „Сега кога си полнолетна имаш право... да слушаш повеќе музика“ и ми покажува подарокот: мемориска картичка за мојот мобилен :nesvest::nesvest: Фуфи ќе ти вратам за тоа да знаеш! :pos2::pos2: Каков шок само ми приреди!!! :pipi:

Неможам да го заборавам моментов кога беше финалето меѓу Милан и Јуве во 2002 год. :nenene::nenene::nenene::nenene:

Никогаш нема да го заборавам моментот кога се разбудив од кома и ја погледнав мајка ми како ми се смее со солзи во очите...Мислам дека никогаш тоа нема да ми се тргне од сеќавањата :nesum:

Кога ја скршив раката, прв ден во школо, кога кршевме прекидачи во школо и ме фати струја, кога на директорот му реков да не ми јаде ку*оф, кога не гаѓаше класната со креда, кога удирав рекет по дуќани, кога правевме снешко и го запаливме, со камен кога искршив излог на дуќан, кога претепав четворица истовремено, првиот бакнеж, првата љубов, ехеееееее има многу (=

Кога почнав да одам во градинка.
Кога почнав да одам во училиште.
Кога за првпат избегавме од часови.
Кога започнав да тренирам фудбал.
Секој 5-ти ноември.
25 ноември 2007 кога се зачленив на Кајгана:)
Првиот бакнеж.
Кога добив карта за Македонија-Англија.
Кога ја победивме Хрватска на Градски.
Кога Кометал беа шампиони.
Кога ми го купија компјутерот:)
Моментите на адреналин.
19-ти септември 2008.
И секој ден од проклетите никакви 11-на последни месеци.

Дента ко почнав прво.
Заминвењето на брачед ми во Холандија...цел ден плачев тогаш...
Дента ко почнав петто.
Првиот бакнеж.
Дента ко загина Тоше...:(
Екскурзијата на крајот од осмо и полуматурата.
Ко бев Холандија со мама и со сестрами и тие 3 недели ко ми фалеше тато...
Ова цело лето.
Секој 13 ноември
Првиот ден во гимназија....
и сите моменти поминати со другарките и со семејството....

Никогаш нема да го заборавам моментот кога...бевме на одмор и една другарка славеше роденден(во стан кај едно дете,бевме едно 15-тина души) и сеа, ни снема пиво и другата другарка отиде да земе од фрижидерот, во тој момент додека она зема пиво, на роденден доаѓа момчето што и се допаѓа(на оваа вторава), и јас велам “ооо (и името негово)“ и туку ја глеам другарка ми “лета“ (мислам на брзо одење)од кујна накај нас (во дневна)...леле да сте ја виделеее хаха сум се скинала од смеење. А она од што се збунила го оставила фрижидерот отворен...:pos2: :pos2: :pos2:

:pos2::pos2::pos2: Леле еј...не се забрава богами...:kesa:

*И моментот после тоа коа ме наговаравте на.... (нешто :) ) и кој се појави дотичниот со слушалкете и погледот wtf?
*Моментот кој и побегнав на другарка ми од кујна и кој се пикнав таму кај што не требаше :pos2:
* 7 часот, раните утрински часови,сите поспани,сме легнале едвај во 5 часот ноќта а на врата дечкото од другарка ми со другарите... абе за пет секунди сите бевме на нозе,облечени и спремни...
*Моментот кога прв пат се поздравив со сега веќе бившиот, кога се здружив, кога другарка ми се фати со другар му,летото кога прв пат се собрав со него, кој се фатив после тоа и секој нареден момент измеѓу...
*Моментот кога паднав од кревет од многу смеење, моментот кога се лупнав во сообраќаен знак ден пред нова година, моментот кога ме згази кола, моментот кога се лупнав во точак...

Аууу има многу...другите не се за кажување :pos2::pos2:

Никогаш нема да го заборавам моментот кога една од поверните другарки несакајчи со главата по вилица ме удари...Моментот беше она си ги врзуваше патките или слично а јас отидов нешто да ја прашам и стана пааак по вилица ... Јаоо колку ме болеше тогаш :vozbud:

Денешниот ден:):)
Неможам да издвојам момент, се беше радосна и истовремено болна неизвесност за моето слабо срце. Не очекував дека вака ќе биде. Среќна сум сепак, за мене како тетка и за новата мама.

паднав од три метра висок ѕид на глава врз камен .... болеше бааги :uvo::uvo::uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom