Никогаш нема да го заборавам моментот кога...

• Креатор на темата Креатор на темата *xtina*
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш нема да заборавам кога слетав во Келн и кога ми стигна порака ,,Welcome To Germany,,,,,,,,

Edgewalk на CN Tower во Торонто.

Кога регалот што паѓаше ми ја излупи кожата на тетивата над петата на левото стапало. Докторот ми кажа дека за малку ќе ми ја скинел тетивата и цел живот ќе сум куцал на десна... И знам дека цел живот ќе го паметам тоа бидејќи сум 100% сигурен дека белегот нема да ми исчезне.
Уште поболно беше тоа што моите не ми веруваа и ме тераа да одам со нив во планината на викендицата да работам, ми велеа дека е ,,само една мала гребнатина'', а пак најболното е тоа што не ми зборуваа некое време бидејќи мислеа дека сум ги лажел :(.
Цела болка и куцање траеше повеќе од еден месец...

koga mi kaza deka ima devojka i deka ja pocituva i familijata isto taka nekjel da gi nervira i razocaruva.

убави моменти сум имал многу али во моментов сум во депресија и само негативни работи ми се вртат во главата..

Првпат плачев поради фудбалот,т.е Реал Мадрид кога изгуби од Јувентус во Лига Првака..2004-2005 година беше..Му го кладоја вториот или третиот гол на Икер,и излегов на тераса со солзи на очите..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom