26 May 1999 koga Manchester United go tepase Bayern Munich so dvata gola na Tedi Seringem i Solskjer vo 90+1 i 90+3
i ja osvoivme Ligata na Sampioni ( patem go osvoivme i Fa Cupot i PL )
taa vecer nikad nema da ja zaboravam
моментот кога ми долета папагалче на тераса. кога се запишав во школо и педагогот ме праша која е најголема река у Скопје и јас и реков фонтаната кај парк.
кога мајка ми ме запиша во градинка и кога се тепав со наставничките затоа што ми фалеше мама.
денот кога се запишав у прво одделение и плачев пошо нејкев да идамм во школо.
денот кога прв пат ме удри кола
денот кога втор пат ме удри кола...
и целава измината година
Денот кога славевме полуматура. Колку и да ми изгледа сега смешно, тогаш ми беше нешто најубаво! Нема да го заборавам првиот одмор со друштво, нема да го заборавам првиот бакнеж, нема да ја заборавам најубавата девојка во средно, која со триста маки ја освоив, до кога ќе видиме. Нема да заборавам кога прв пат седнав на мојот мотор, нема да заборавам кога одев на шишање со тато, и муабетите што се вртеа таму Нема да го заборавам првиот ден во гимназија.. Имам многу што да памтам
me pravea operacija, slepo crevo ...
koga mi kupija prvoto nintendo ...
prviot fudbalski dres, iako sega e ekipa sto ja mrazam ...
ekskurzijata vo Hrvatska od pred 4-5 godini ... i toa e toa barem pozitivno... mn ima negativni za kazuvanje
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.