Nicknames на IRC :)

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Koj fi se nikovite na IRC be ludi? :vozbud:
I am girlll pa pisete nekad ako fi e dosadno :baeh:

Blo0dY - ама више не идам на IRC - помина времето коа IRCот беше популарен.
Иначе #gangsters беше мој канал едно време се додека не престанав да идам на Ирц и му го скинаа.

Ja umiram od dosada pa si go stajf nikot.. Za nekoj SLUCAJNO da mi pise na IRCof ali niso od biznisot.. Ne vi teknue na mene :pos2:

_AntiChrist_, porano bev dosta aktiven i imav acc na mnogu forumi bev i moderator na mnogu i admin na mkpunk, u posledno vreme nemam dovolno vreme a i bashka glupo mi e veke 7-8 godini sum aktiven ircac. Idam po ednas/dva pati nedelno po pola saat samo da proveram kojk/kako sedi na kanal najcesto idam na #skopje #mkmetal i #mkpunk, inace od ircot samo edna pozitivna rabota sum dobil kako rezultat - si najdov zena.

zaborajv da napomenam pred 3-4 godini nickot mi beshe BokoPunkss a pred 5-6 godini mi beshe Lets_Rock

vodkamixx, али веќе 2 години не сум бил на мирц, порано имав и неколку канали, па препуцавања ово оно, тоа коа беше мирцот у мода, а инаку од 98-ма година прв пат на мирц се стаив, па идев, па праев паузи од 1 година и пак на мирц, а сега не, сега MSN и форум само. :)

Ama toa odaaamna koga bese i znam deka i togas bev peperutka ili baterfly, pa po nekoe vreme samo moeto ime si go pisuvav. Mislam deka ne sum bila edno dobri 2 god a ne ni planiram.

Pa nekogas mnogu poretko sega _||FiLiP||_ vaka mi e nikot

JunkIDeviL - ама многу време не сум бил на ирц :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom