NFS Shift 2: Unleashed

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Глупости живи е играва според мене.
После Carbon, ништо убаво не изиграв од NFS серијалите.
За мене играва е големо промашување и разочарување.
Секоја година се лажам дека наредната NFS ќе биде бољи,а уствари секоја година сум сведок на истото срање, само со различно име.
Усран гејмплеј, разочарувачка графика, сје*ан Game Difficulty!
Повеќе нема што да се разговара! :banned:

ја сим нав и ми бара активациски код шо да правам??

Значи гледам не иде на добро работава со Shift 2 по постовиве овдека. Кога би ја споредиле со првиот Shift, што би рекле, освен камерата/управувањето што беа спомнати, кои работи ја прават Shift подобра?
И како се споредува играва со DiRT2? Одамна немам играно игри од овој жанр, сега почнав да ја вртам GRID, сега за сега сум задоволен од играта, па се мислев која од овие 3 да ја симнам. (Shift/Shift2/DiRT2)

DirT ти е офроуд игра.Имаш голем избор на возила (баги,monster trucks,теренци...).Меѓутоа нема голема разлика од GRID освен теренот и возилата.Гејмплејот е ист исто така и менито и левелирањето.Shift ти е симулација и има добар гејмплеј поразличен од тој на GRID.На почетокот е доста лесно меѓутоа потоа станува потешко и потешко.Системот на левелирање е прилично различен меѓутоа имаат исти „корени“.Реална е и има солидна графика.Има добар избор на коли од повеќе категории.За SHIFT2 нема да зборувам бидејќи ја немам играно.

DirT ти е офроуд игра.Имаш голем избор на возила (баги,monster trucks,теренци...).Меѓутоа нема голема разлика од GRID освен теренот и возилата.Гејмплејот е ист исто така и менито и левелирањето.Shift ти е симулација и има добар гејмплеј поразличен од тој на GRID.На почетокот е доста лесно меѓутоа потоа станува потешко и потешко.Системот на левелирање е прилично различен меѓутоа имаат исти „корени“.Реална е и има солидна графика.Има добар избор на коли од повеќе категории.За SHIFT2 нема да зборувам бидејќи ја немам играно.
:toe:

Значи гледам не иде на добро работава со Shift 2 по постовиве овдека. Кога би ја споредиле со првиот Shift, што би рекле, освен камерата/управувањето што беа спомнати, кои работи ја прават Shift подобра?
И како се споредува играва со DiRT2? Одамна немам играно игри од овој жанр, сега почнав да ја вртам GRID, сега за сега сум задоволен од играта, па се мислев која од овие 3 да ја симнам. (Shift/Shift2/DiRT2)

Јебига

ОК фала, изгледа ќе ја симнам Shift кецот. Ако ми останат уште гига може ќе ја симнам и двојкава за лична споредба.

ОК фала, изгледа ќе ја симнам Shift кецот. Ако ми останат уште гига може ќе ја симнам и двојкава за лична споредба.
DirT 2 нема да те разочара али ќе ти биде иста како GRID и ќе ја баталиш после 3-4 дена.

ја сим нав и ми бара активациски код шо да правам??
Во овој момент, треба да земеш жилет. И да станеш емо.

Иначе, некој горе пиша после Carbon дека не играл добро. Ја мислам и Carbon дека е тапа! После Most Wanted, нема добар серијал.

DirT 2 нема да те разочара али ќе ти биде иста како GRID и ќе ја баталиш после 3-4 дена.

Па да ти кажам го имав пробано демото на DiRT2 ама ја немав пробано Shift. Сега кога почнав да ја играм GRID увидов сека се многу блиски ама сепак го играв само демото, па си реков да прашам :)
А инаку Shift уште одамна ја имав во план да ја играм, ама не стигнав :pos: Така да сега првин ќе ја пробам Shift па после двојкава. Штознам, секој си има свој вкус, можда ќе бидам "изрод" и ќе ми се допадне :)

Во овој момент, треба да земеш жилет. И да станеш емо.

Иначе, некој горе пиша после Carbon дека не играл добро. Ја мислам и Carbon дека е тапа! После Most Wanted, нема добар серијал.
После Most Wanted - Carbon е најдоброто нешто.
И лично мене Carbon ми се свиѓеше повеќе од Most Wanted.

После Most Wanted - Carbon е најдоброто нешто.
И лично мене Carbon ми се свиѓеше повеќе од Most Wanted.
w00t!
Во Most Wanted единствена лоша работа беше што беше дење, ништо друго :) Таков гејмплеј нема никоја друга игра, али луѓе сме, различни, секој со свој вкус :smir:

w00t!
Во Most Wanted единствена лоша работа беше што беше дење, ништо друго :) Таков гејмплеј нема никоја друга игра, али луѓе сме, различни, секој со свој вкус :smir:
Епа баш тоа беше исправено во Carbon.
А гејмлејот беше ист и во двете игри.

парашав не ми кажавте :( ама ај пак ќе пробам :).
ми бара serial number што да правам??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom