NFS Shift 2: Unleashed

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
парашав не ми кажавте :( ама ај пак ќе пробам :).
ми бара serial number што да правам??

Оди Cancel ..ќе си продолжи да се инсталира мислам.

Иначе играва е тешко срање.

хахаха колку било просто решението ја цел google го пребарав :)))

значи ја инсталирав но сега имам еден проблем ја уклуам и идат таму каде пишува carer да почнам да играм и ме избаци од играта и пишува после нешто problem , и windows will chech for solution....

значи ја инсталирав но сега имам еден проблем ја уклуам и идат таму каде пишува carer да почнам да играм и ме избаци од играта и пишува после нешто problem , и windows will chech for solution....
???? nikoj , da ne e do krakot nesto ili drugo e problemot ?

Ако сака некој да ми го прати оргиналното .ехе од играта, значи не кракот ми треба за да можам да го инсталирам новиот DLC!
фала!

Конечно, ја пробав и јас играва. Ама само ја "пробав", пошто после 2-3 минути играње одма ја избришав од PC. Позалудно 7GB досега не сум потрошил. Главаната причина зашто ја избришав е големиот инпут лаг. Дури и по инсталирање на пачот, толку споро реагираат колите, што едвај завршив во првата трка на 3-то место. И да, тастаурата за малце ке се претвореше во крш.
Друго, оптимизација = 0, графиката не е бог знае што, (едино ми се допадна осветлувањето, друго просечно е све, и сенките се тапа невидена) а кочи на конфигурацијата во потпис на high сетинзи. А со истата конфигурација ја играм Dirt 3 којашто воглавно има 2x боље графика со све до даска и 8xAA, и оди многу помазно. Звукот е добар, HUD-от мех, камерата во прво лице (т.е. helmet cam) не ми се допаѓа, имале замисла да ја направат да биде колку што може пореална, али лоша реализација.

Реков во еден мој пост од пред неколку месеци дека ќе ја споредам играва со првата Shift. Кецот го инсталирав на послаб компјутер (E5200, 2GB RAM, HD 4650 DDR2), и го ставив и пачот 1.02, со којшто демек се подобрувале перформансите. Како да не, не можев ни да ја завршам првата трка, со сетинзи на медиум без AA на 720p играта идеше со 15-16 фрејма, а под медиум не ми се идеше пошто на лоу играта изгледа ко да е од 2004. Ако го тргнам фрејмрејтот на страна, колите добро реагираа, значи немаше проблем со инпут лаг како кај двојката, се на се (звук, HUD, камера итн.) солидно, и далеку подобро од Shift 2 ако го тргнеме на страна проблемот со фрејмрејтот.

Значи, ако некој сака да ја симне Shift 2, најубаво препорачувам да не се симиња, не дај боже да ви падне на памет да купувате оригинал, зашто играта со еден збор е ѓубре.

Ја симнав играва уште кога излезе, ја инсталирав, поиграв малце, видов дека е срање како Шит кецот, ја избришав, и си продолжив да играм Hot Pursuit која е 9382193172 пати подобра. Играва е тапа како кецот.. незнам дали е до мене ама некако најдобри NFS ми се Underground 2 ( доста проста и едноставна игра, ОК графика за тоа време, супер дотерување на коли ( графички, неонки ова она ) Pro Street ( прва и послендна НФС на затворени траки која ми се бендиса.. ) Hot Pursuit ( мераци.. графика 10/10, коли 10/10.. оваа е ОК ).
Убаво ке биде да направаат нешто како Underground 2 стилот, фали таква игра.

Половина свет бара АНДЕРГРАУНД 3 ама појма немам што се случува со овие од Електроник Артс...гледав некои трејлер демек ке правеле некоја Need for Speed : The Run така нешто беше .. гледав трејлер и објаснувања по нет тоа мене ми е како ГТА и НФС заедно...ке можеш од коли да излегуваш да те маваат цајканите ON FOOT - ГТА и кога ке влезеш во кола веке играш НФС ке имало фри роам и дотерување на колите ај да видиме што ке испадне од се ова :)

Тешка за возење е. И многу ме накурчи тоа што уште на вториот евент (во Токио мислам беше) ми бараше да купам нова кола.

Ми стои во компјутер, не ја бришам, ама не ја ни играм.

За мене оваа игра и претходната се Need for Speed: Shit и Shit 2: Unleashed :) Најлоши игри од Need for Speed серијалите, воопшто не ми е јасно зошто добија голем рејтинг на IGN.com

Може ли линк за да ја симнам играта по пп некој да ми прати.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom