Next Time

• Креатор на темата Креатор на темата M@We4kA
  • Време на започнување Време на започнување
вчера ги видов во охрид...леле кој кремчиња со пудра се :pos:

Не знам зашто чувствувам дека по План Б и Јованов Рекордс ќе преминат во Република. :pos:

Не знам зашто чувствувам дека по План Б и Јованов Рекордс ќе преминат во Република. :pos:
Аман бе, зарем Република е единствена музичка продукција во Македонија?
Можат да преминат на пример во Rock & Roll Studio кај што се префрли Александра Пилева. Или пак во Авалон кои дејноста си ја вршат сосема ОК само што од артисти само Каролина и Ареа ги имаат.

Пребарував на интернет да најдам уште некоја информација околу нивниот трансфер, но ништо не најдов. Помеѓу веб страниците кои ги пребарував беше и МММ: верниот подржувач на Република и Јованов Рекордс, но и најголемиот хејтер на Авалон. А описот за новата продукција на Некст Тајм даден во веста од Вечер:
се работи за искусен тим, кој зад себе има соработки со најголемите музички имиња во нашата земја
освен Авалон, само старата добра музичко-касетна продукција на МРТВ го заслужува.
Плетење капа на нероден Петко и изигравање Баба Ванѓа не ми се омилен бизнис, но сепак морам да си го споделам своето мислење.

Не верувам дека Авалон ќе ги земе Некст тајм зошто колку што знам тие ги затворија вратите за нови музички имиња во нивната продукција, останаа да се грижат само за Каролина и Ареа, како и за концерти на големи музички имиња...

Ова го прочитав во Глобус пред некое време, сега се обидувам да го најдам тој исечок на Гугл, тешко ми оди, ама ако случајно падне од негде ќе го ставам тука. :smir:

Абе во која и да се продукција, боље ќе им биде отколку кога беа со Јованов.:smir::smir::smir::smir:
Уфф едвај чекам да ги видам и да им честитам за потегов.:vozbud::pipi:

Next Time - Unplugged [LIVE]

Без тебе тивко умирам

Милион

Не верувам во тебе

Немој да плачеш за крај

Не сакам да разберам

Нешто што ќе остане

interesno prasanje?

Dali ni preci toa sto Next TIme bea vo Produkcija so Jovan JOvanov pa zatoa ne gi slusame ili gi kritikuvame? Ili pak toa sto "muzicari" kako niv stanaa slavni a luge so 100 pati pogolem talent od niv nigde gi nema?

Meni licno ne mi se svigaat zaradi glupite pesni..sto im gi pravi Jovan Jovanov.Rok muzikata e sosema sprotivno od ova sto oni go pravat..Pop Rock?? Ova J.J. rock bi rekol.Samo elementot rock ovdeka se sveduva na gitara so solo od 3 sekundi..Koga bi si pravele nivni pesni na primer ko prvata, bi gi slusal.Taa ko sto znam e nivna.Vo sekoj slucaj se trudat ama ke treba baagi da se potrudat.

Dali ni preci toa sto Next TIme bea vo Produkcija so Jovan JOvanov pa zatoa ne gi slusame ili gi kritikuvame? Ili pak toa sto "muzicari" kako niv stanaa slavni a luge so 100 pati pogolem talent od niv nigde gi nema?

Meni licno ne mi se svigaat zaradi glupite pesni..sto im gi pravi Jovan Jovanov.Rok muzikata e sosema sprotivno od ova sto oni go pravat..Pop Rock?? Ova J.J. rock bi rekol.Samo elementot rock ovdeka se sveduva na gitara so solo od 3 sekundi..Koga bi si pravele nivni pesni na primer ko prvata, bi gi slusal.Taa ko sto znam e nivna.Vo sekoj slucaj se trudat ama ke treba baagi da se potrudat.

Па не е само една песна нивна.:uvo:
Имаа 4 нивни песни на албумот.:baeh:А и слушни ги песните со стариот бенд, да видиш дека тоа е рок.И се надевам ќе се вратат на тој стил.:vozbud::smir:

Па не е само една песна нивна.:uvo:
Имаа 4 нивни песни на албумот.:baeh:А и слушни ги песните со стариот бенд, да видиш дека тоа е рок.И се надевам ќе се вратат на тој стил.:vozbud::smir:

Pod celosna avtorska pesna se racuna tekst,muzika i aranzman..A sea proveri si go cd-to i procitaj si dali ne sum vo pravo.

A stariot stil da,se soglasuvam so tebe e rok.Ama dali ima nekakva vrska toa so segasnata nivna muzika(t.e na JJ)? Ne..

I jas se nadevam deka ke pravat takva muzika

Pod celosna avtorska pesna se racuna tekst,muzika i aranzman..A sea proveri si go cd-to i procitaj si dali ne sum vo pravo.

A stariot stil da,se soglasuvam so tebe e rok.Ama dali ima nekakva vrska toa so segasnata nivna muzika(t.e na JJ)? Ne..

I jas se nadevam deka ke pravat takva muzika

Znaci JJ go nema veke! Nova muzika doprva doaga!:pipi::pipi:

Знае некој што бидна со новата продукција?

Инаку прочитајте го постот кој го најдов на форумот на фан клубот.

Ova e vistinska treta sreka,preskrekna sum za niv zosto konecno imaat zasluzna osoba koja ke gi vodi na praviot pat so ogled na izminatoto iskustvo i celata povrzanost so nasiot najgolem Tose...im posakuvam bleskava kariera a nie sme tuka za podrska i vo iscekuvanje na sekoj nov uspeh!Ova e vistinskoto vreme za niv angeli najmili...mn sum srekna sto konecno ke ima za sto da se raduvam posle ovie dve odminati teski godini ...Pozdrav do site!

Дали ова болдираново кажува дека новата продукција на дечкиве е Award Entertainment?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom