New Years Eve Party 2010 @ САЕМ

Член од
5 април 2009
Мислења
151
Поени од реакции
15
Тапа работа ако се на платно.Ајде тогаш и ние да проектираме спотови од Горилаз на платно и да наплаќаме по 1000 ден. од човек.Холограм е филингот.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
А кој спомна дека за на Саем ќе била карта 1000 денари? Читам во неколку постови наназад.

D

DartWader

Гостин
Погрешно сум разбрал :)

Lithium Records

12/31/2009 8:00 PM at Gorillaz// Metropolis Arena TBA
, Skopje, 1000
Cost:

1000 е поштенски број за Скопје :kesa: Цена нема сеуште на мајспејсот

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Оф леле како си се испобунил и цел форум го стаи во збунка. :pos: Затоа не ми беше јасно од кај искочи муабетот 1000-ка карта. :)

S

StormRage

Гостин
Еепа народе сите убо да си помините таму... а јас ваму ќе одам на:
:nesvest::nesvest::nesvest:
шо ќе прајш јбг... (а имат некој за натака од Охрид,Струга?)

Член од
4 декември 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
Tatko mi raboti na saem i od sigurni izvori znam deka ke bide u edna hala. A ova so gorilas ziva smeska na video bim ke idat a dj ke pusta nivna muzika.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Tatko mi raboti na saem i od sigurni izvori znam deka ke bide u edna hala. A ova so gorilas ziva smeska na video bim ke idat a dj ke pusta nivna muzika.
И вујко ми работи на саем и од сигурни извори знам дека во ниедна хала нема да биде журот туку надвор пред саем.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Мене баш боље ми е во една хала кога е се .... Бар пред 2год. на Таламаска и Окенфолд во една хала беше лудница :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Да али после 2 =) на Динамик и Ананда Шејк ...момците РАСТУРИЈА !!!!!!!!!

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
Влезот за забавата на Скопскиот саем ќе биде по принцип на влезници што нема да се наплатуваат, но ќе може да се најдат во малопродажните места кадешто ќе бидат диструбуирани и преку други канали“, вели Виктор Донески од One.

Ако биде вака, ќе биде многу лошо, картите нема да завршат во фанови на Gorillaz, туку кај некои што можеби не ни слушнале за бендот, или некои што нема ни да отидат на концертот. Моја претпоставка е дека картите би се делеле пример ако се приклучиш на Boom TV или нешто слично.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Влезот за забавата на Скопскиот саем ќе биде по принцип на влезници што нема да се наплатуваат, но ќе може да се најдат во малопродажните места кадешто ќе бидат диструбуирани и преку други канали“, вели Виктор Донески од One.

Ако биде вака, ќе биде многу лошо, картите нема да завршат во фанови на Gorillaz, туку кај некои што можеби не ни слушнале за бендот, или некои што нема ни да отидат на концертот. Моја претпоставка е дека картите би се делеле пример ако се приклучиш на Boom TV или нешто слично.
И ја го прочитав ова прееска на А1, и нејасно ми е. Ќе биде принцип 8000 карти по трафики, али ќе доат луѓе и шо не треба. :)

П

Паган-др

Гостин
Ејјј, уште така да усерат со картите. :nesvest:

Ако дадат 8000 карти (пример давам, не ме фаќајте за збор), рачунајте 6000 дека ќе бидат пуштени за нас, обичните смртници. Другите 2000 ќе си ги раздадат меѓусебно. Е сега од тие 6000, ќе се најдат многу што врска немаат кои се Горилаз, а они пак ќе бидат шема со карта.

Kajgana Shop

На врв Bottom