BlindGuardian
Naze
- Член од
- 5 април 2009
- Мислења
- 151
- Поени од реакции
- 15
Тапа работа ако се на платно.Ајде тогаш и ние да проектираме спотови од Горилаз на платно и да наплаќаме по 1000 ден. од човек.Холограм е филингот.
И вујко ми работи на саем и од сигурни извори знам дека во ниедна хала нема да биде журот туку надвор пред саем.Tatko mi raboti na saem i od sigurni izvori znam deka ke bide u edna hala. A ova so gorilas ziva smeska na video bim ke idat a dj ke pusta nivna muzika.
eeeee taa nova godina nikogas nema da ja zaboravam, mnooogu bese dobroМене баш боље ми е во една хала кога е се .... Бар пред 2год. на Таламаска и Окенфолд во една хала беше лудница
И ја го прочитав ова прееска на А1, и нејасно ми е. Ќе биде принцип 8000 карти по трафики, али ќе доат луѓе и шо не треба.Влезот за забавата на Скопскиот саем ќе биде по принцип на влезници што нема да се наплатуваат, но ќе може да се најдат во малопродажните места кадешто ќе бидат диструбуирани и преку други канали“, вели Виктор Донески од One.
Ако биде вака, ќе биде многу лошо, картите нема да завршат во фанови на Gorillaz, туку кај некои што можеби не ни слушнале за бендот, или некои што нема ни да отидат на концертот. Моја претпоставка е дека картите би се делеле пример ако се приклучиш на Boom TV или нешто слично.