New Girl

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 септември 2007
Мислења
5.787
Поени од реакции
4.039

Главната улога ја има Zooey Deschanel како Jessica "Jess" Day, допадлива, мила, екцентрична девојка во нејзините 20-ти која се обидува да го преболи раскинувањето со нејзиното момче, откако тој ја изневерува. Таа наоѓа ново место да живее, кога се вселува во стан со три момци: Ник, шанкер, Шмит, професионален адвокат и модерен Казанова, и Винстон, поранешен кошаркар. Зачинувајќи го овој интересен спој е најдобрата пријателка на Џес која е модел, Cece.

key_art_new_girl.jpg

new-girl-cast-pic.jpg

Откако ќе се всели со момците, Џес го прави нивниот живот поинтересен, сите многу ја сакаат и таа ги сака нив.
Момците ја гледаат како нивна пријателка, и даваат совети за момчиња таа ги советува како да се однесуваат со жени и слично...

Интересна серија, до сега има 11 епизоди и беше номинирана за Златен глобус за најдобра телевизиска серија комедија/мјузикл, а Deschanel беше номинирана за најдобра актерка во истата категорија.

Таман деновиве планирав да отворам тема. :)

Ја следам редовно уште од прва епизода.
Зои како Џес е прекрасна и забавна, просто зрачи со позитивна енергија. Понекогаш знае и да претера, ама го прави тоа на толку сладок начин што не можете да и замерите.
И останатите ликови не се лоши. Глумците се одлично изберени и одлично си ја вршат работата. Од нив најомилен ми е Шмит кој секогаш очајно сака да им се допадне на другите и притоа знае да се изглупира. Douchebag jar priceless. :D

Од мене препорака.

Ова да ве навлечам. :X3:

:pos: дааа да, душбег џар е закон, епизодата за неговиот роденден беше за тоа скоро цела, се смеев ептен кога влага дома и вика само здраво и Ник му се дере да стаи пари во теглата :pos:

Мене Ник ми е омилен и мислам дека ќе направат да има некоја врска меѓу Ник и Џес, тргнуваат по малце натака, јез да ќе ја упропастат така, али ај, ќе видиме.

Гледав една епизода (ради Зои, морам да признаам) и заклучив дека серијата е срање. Толку секс ни во порничи нема. Се нешто и се боцка па не знае како, што... глупа/американска серија.

Изглеав 2-3 епизоди и некако не ми праиви ќеиф.:(

Не е којзнае колку лоша... Шмит(покрај Zooey) пробува да ја извади, ама останативе се премногу очајни :D
Црнецот е мисир, Ник исто така мисир...
Најдобра епизода/сцена до сега ми беше кога секси пријателицава на Зои се попали по Шмит, кога готвеше и се напињаше :D

Ја гледа некој уште серијава? Многу ми е јака, штета што има олку мала гледаност, се надевам нема да ја откажат :rolleyes:

Супер серија, не ни треба да помислат за откажување. Треба да и се даде шанса без предрасуди. Искрено и јас не бев воодушевена првите сезони. Денес ја догледав последната сезона и стварно ме воодушеви. Едвај чекам сеа да излезе нова епизода. (y)

Супер е серијата. Ги гледав првите епизоди на ТВ и после гифовите си реков да ја симнам. Не можам да престанам да ја гледам... И најдобрио другар го навлеков. Ногу убави сини очи има. Како дрога е. :D

Иначе, стасав некаде до 3та сезона и има 3 епизоди со сестра и на Џес, и малце ме разочара што не ја зеле сестра и на Zooey, Emily од Bones.
Супер би било, ама јбг. тоа е.

TJPempy.jpg

Dat guest star tho
Ама изглеа ја менува Зои, не сум читал не знам што се дешава

Дап. Меган ја менува Зои додека е на породилно.
Speaking of which:
Секси е, ама сакам си гу Џес.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom