Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Муабетот ми беше .. не со кои зборови вашиот познаник го опишува вашиот партнер .. туку, како вие реагирате во вакви ситуации? Што мислите дека најчесто е причината за таквите “невкусни“ коментари? Дали е можно познаникот да е љубоморен? Што ако станува збор за личност од вашиот спротивен пол? Мислите дека е можно вашиот/та другар/ка да е педер/лезбејка? Или едноставно ја кажува вистината затоа што ви мисли се најдобро? Се замарате ли воопшто?

A psolutno se soglasuvam so tebe,i nema sto nekoj nekomu da sudi i da stava oceni za bilo sto.Vo krajna linija ako se sluci toa znaci ili ne ti se prijateli tie ili namerno saka nekoj da ti go gaze egoto.I na krajot na kraistata majka mi moze samo da mi bide kriterium za nesto,a ne moze koj ke mu tekne mene da mi kazuva,ne sum ja polunormalna pa sega cekam mslenje od nekogo.Е како може некој така апла да ти вика дека ти е ружен дечкото бе?
Јас неам срце така да и кажам на некоја другарка, ако ми е грд дечко и во најлош случај ќе си преќутам и нема да дадам „оценка“, ако е добар, секако ќе и кажам.
Мислам малце навредливо е; без оглед на тоа што искреноста треба да е на прво место, во некои ситуации најдобро е вистината да се заобиколи.
Мене никој вака не ми искоментирал, барем не за физички квалитети. Вкус си е вкус, ако сум со него, значи мене ми чини и тоа е важно.