Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Делфинизам е единствениот правец во сексологијата, со кој сите се слагаме и има декларативен амин, бар од мене, за све што ќе каже. Само нека кажуе почесто малу, ако може.StenmarC напиша:И јас се слагам со тебе Dolphin 8)
Dejana напиша:abe se e ova interesno i takvi nekoi stvari. Nego ke mi kaze li mene nekoj koga e vistinskoto vreme i koj e vistinskiot, si imam jas problem... dali razbirate neznam koj. da ne se razbereme pogresno glavnata dilema mi e dali da bide toa nekoj bilo koj ili ljubovta na zivotot mi ..... paaaaaaaaaaa?
Dejana напиша:Srcka od kade pa jas da znam so kogo treba da go napravam "toa"
tuka e problemot.... KAPIS
P.Overdrive напиша:Ако ти не знаеш, значи не ти е дојдено времето.
Друг некој да не треба да ти каже со кој, како и кога, ебате?
P.Overdrive напиша:Ако ти не знаеш, значи не ти е дојдено времето.
Друг некој да не треба да ти каже со кој, како и кога, ебате?
Dejana напиша:ne e toa rabotata... dali mi e dojdeno vreme ili ne. Tuku mislam deka bi mi bilo podobro da go napravam toa so nekoj koj ne go sakam, koj samo me privlekuva odosto so ljubovta na mojot zivot.
mislam deka taka bi pominala so pomalku izgorenici ako me razbirate....
Dejana напиша:Jas mislam, odnosno sigurna sum deka dokolku prviot pat mi bide so ljubovta na mojot zivot nikaogas nema da mozam da se otkacam od nego. Odnosno on da me otkaci... zatoa razmisluvam da go napravam so........... barem togas nema toa nesto tolku da mi znaci i ke mozam lesno da prodolzam ponatamu koga ke dojde moment da rascistam so nego. Seriozno razmisluvam da postapam taka no nekako mi treba prvo podrska od nekoj koj pominal niz tie raboti za konecno da se resam.... i da zavrsam veke so toa.... veke stanuva macno ova so nevinosta.. prviot pat bla bla. SEPAK nekoj mora da bide prv neli?
albanian_boy напиша:zdravo vo vrska so ovaa tema sakav da vi kazam deka vo islamskata vera ovaa e strogo zabraneto da se pravi,pa od samata logika covek ke konstatira deka toa mesto ne e cisto i deka ima poveke mesta za da gi zadovolis svoite potrebi(za maskoto) i na razlicen nacin ................pa nekoi taka po priroda se naviknati na toa so znam
Dejana напиша:Ne sakam nisto da postignam tuku mislam deka taka polesno ke pominam, VEKE KAZAV. Mene samo ne mi e jasno zasto site insistiraat toj prv pat da bide so onoj sto go sakas i te saka... Zasto ste tolku sigurni deka e toa podobro?:blabla: