невина невеста

• Креатор на темата Креатор на темата gumush
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе нема ништо фино да зимаш невина, подобро е некој пред тебе да ти ја работил.

Ова е исто како да викаш подобро е да зимаш половна машина за перење од ново, неотпакувано.

Ова е кога вредностите на едно општеството отишле во минус...

Искрено не е нешто баш фино,ама помислата дека некој ја подмачкал па ти да ја ебеш е малку подсвесно и,морничаво..

А ти имал секс до сега? Мислам дека не.

Редовно.Освен кога е пакет со кечап полна.
img4.jpg

Не е проблем денеска, ќе а закрпе докторот и како нова ќе (и) биде.

Додека не опнеш бел чаршав на тараса после прва брачна ноќ исто ко дефлорирана да си зел.

Ha...ha ... ha i mojata ne zaeba vaka

Да резимираме, вие сте она типично друштво на балкански сељаци кои седат како баби пред порта и лепат етикети на девојки. Како знаете која колку километри има поминато, богати? А вашата километража бе братучед?

Bh1CAmhIEAAPIu5.jpg

Не бе нема ништо фино да зимаш невина, подобро е некој пред тебе да ти ја работил.

Ова е исто како да викаш подобро е да зимаш половна машина за перење од ново, неотпакувано.

Ова е кога вредностите на едно општеството отишле во минус...
Си имал секс воопшто во животот?

Ова со невина невеста ми делува на опсесија на рандом сексуално несигурен маж. Као, ај бе прв ќе и бидам, не оти ќе има некој threshold како треба да изгледа актот и параметри да ми го оцени перформансот.

Си имал секс воопшто во животот?

Ова со невина невеста ми делува на опсесија на рандом сексуално несигурен маж. Као, ај бе прв ќе и бидам, не оти ќе има некој threshold како треба да изгледа актот и параметри да ми го оцени перформансот.

Немал. Со идната сопруга и за навек! И порки никако, јер вредности на едно општество...
Он е од оние што мислат дека вагината се шири повеќе ако имаш повеќе секс.

Немал. Со идната сопруга и за навек! И порки никако, јер вредности на едно општество...
Он е од оние што мислат дека вагината се шири повеќе ако имаш повеќе секс.
И како оној легендана што мислеше дека детето ќе ти личи на сите поранешни партнери на твојата сопруга :pos:

Сега ја гледам темава и коментариве се кој од кој понесаглам. Да го ставаш таквиот кај што некој друг го ставал :icon_lol:

Вие да сте виделе за време на месечен циклус што искача од таму, хинт:не е само крв како што мислите, ни во невина ни во Св. Невина нема да го ставите, туку ајде, со среќа во потрагата. Само знајте дека има хименопластика па лесно може некоја да ве „насади“ дека сте д чоузен уан.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom