Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
BabyGirl^^^ напиша:go sakas a go varas togas imas problem so samiot sebe...zarem bi rizikuval da izgubis nekoj koj ti znaci zaradi edna vecer lapanje so se vika..odgovorot e ne fala
e sea ako si negde vo stranstvo da receme na mesec dva togas moze da se progleda niz prsti onaka za avantura koja nikad nema se doznae
najfraer напиша:Ma jok ... kakvo neverstvo ... vazno koga e so mene da me saka devojkata a posle koa ne gledam neka me izneveruva ako i e kejf ... se samo da e ona srekna i zadovolna...
A ja da izneveram nekoja e NEVOZMOZNO i sprotivno na moite religiozni ubeduvanja... ma gola da me brka niz trgovski nekoja bescustvitelna , spremna samo za zivotinski sex lishen od vozvisheni cuvstva koi zivot znacat... NE BLAGODARAM
najfraer напиша:e zasto be drugar flick...
Toa ti se vika nesebicna ljubov a ako nekoj resil da ti skroi kapata ke ti ja skroi nema ni da setish... zatoa ja ne se zamaram so toa
IVA_SKORPIJA напиша:fakticki gledano e neverstvo!! ides so drud/a dodeka si u vrska so drug/a!
A u misli i cuvstva nikoj nemoze tocno da znae pa da se opravda pred iznevereniot!![]()