Неверојатeн интерес за David Icke во Хрватска

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Имав еден другар од Хрватска, интернет познаник и човекот беше опседнат со David Icke. Се за него е завера, ме предупредуваше да не се вакцинирам против свински грип. Еднаш ми даде некоја книга од типов на хрватски, почнав да читам но баталив. Демек политичарите со некои ритуали се претвараат во рептили и такви срања. Научна фантастика.

Имав еден другар од Хрватска, интернет познаник и човекот беше опседнат со David Icke. Се за него е завера, ме предупредуваше да не се вакцинирам против свински грип. Еднаш ми даде некоја книга од типов на хрватски, почнав да читам но баталив. Демек политичарите со некои ритуали се претвараат во рептили и такви срања. Научна фантастика.

Болдот: се гледа дека ништо не си разбрал :toe:

Болдот: се гледа дека ништо не си разбрал :toe:

Кога го прочитав тоа за рептилите, престанав да читам. Ако некој верува во тие работи, ок негово право, не се мешам. Но...

Кога го прочитав тоа за рептилите, престанав да читам. Ако некој верува во тие работи, ок негово право, не се мешам. Но...

ти го свати тоа така, дека се претворале во рептили или точно така пишуваше?

Брат, не се ни сеќавам, само знам дека толку е sci-fi што и смешно ми делуваше. Еве гледам тема имало за него во мистерии, прелистав нешто. И таму се зборува за рептили и такви работи...како што реков, кој што сака во тоа нека верува. Мене човеков ми личи на заебант што ги поврзал сите конспиративни теории во една, додал гуштери и сега заработува пари откако пропаднал како фудбалер. Тоа е само мое мислење, што значи дека можеби и не сум во право.

Си прочитал...абе аман не заебавај ништо не си прочитал, си слушнал нешто од ваму од таму...можда од тој другарот твој...

Значи си прочитал 9/10 од книгата и си баталил...реков јас дај не се фолирај аман...

Брат, не се ни сеќавам, само знам дека толку е sci-fi што и смешно ми делуваше. Еве гледам тема имало за него во мистерии, прелистав нешто. И таму се зборува за рептили и такви работи...како што реков, кој што сака во тоа нека верува. Мене човеков ми личи на заебант што ги поврзал сите конспиративни теории во една, додал гуштери и сега заработува пари откако пропаднал како фудбалер. Тоа е само мое мислење, што значи дека можеби и не сум во право.

Не пропаднал како фудбалер,туку ја прекинал кариерата на голман поради артритис.Меѓу неговата кариера на голман и првата книга поминале 20-тина години така да таа теорија не ти држи вода а и јасно е дека немаш баш некои познавања...освен ти реков ми рече муабети...

Следниот пат прочитај ја книгата...сите 600 страни...иако не знам на која книга мислиш,пошто разумно е ако си ја читал да ставеше и наслов...вака ептен испаѓа без врска...

Инаку во Македонија претпоставувам дека на предавање на Ајк би се собрале околу 20 до 30 души...ние све си знаеме бе...затоа ни цветаат рози...

Ај сега на клада да ме носиш, може? Најголемата тајна ПРОБАВ да ја прочитам, ама поради ограниченоста на мојот разум да прими теории кои Месајата како што тој сам се нарече ги напишал, само си го затворив ПДФ фајлот, се насмеав и си реков - на овој свет само будала да си, пари ќе млатиш. Не судам никого што верува дека рептили го создале и го управуваат човештвото, не те судам ни тебе ни твоите 20ина другари што ги знаат сите тајни, а ти мене ми судиш поради тоа што мислам дека човеков пишува срање во боја...зелена :pos2: . Кој е следниот чекор...религија? И така ги има премногу, Рептилизмот...или Ајкилизмот би бил само капка во океанот. Ај остани си со здравје, научи ги и останатите тајни и смеј ни се нам, обичните неинформирани смртници кои не веруваат дека Кралицата и Џорџ Буш се рептили.

Ај сега на клада да ме носиш, може? Најголемата тајна ПРОБАВ да ја прочитам, ама поради ограниченоста на мојот разум да прими теории кои Месајата како што тој сам се нарече ги напишал, само си го затворив ПДФ фајлот, се насмеав и си реков - на овој свет само будала да си, пари ќе млатиш. Не судам никого што верува дека рептили го создале и го управуваат човештвото, не те судам ни тебе ни твоите 20ина другари што ги знаат сите тајни, а ти мене ми судиш поради тоа што мислам дека човеков пишува срање во боја...зелена :pos2: . Кој е следниот чекор...религија? И така ги има премногу, Рептилизмот...или Ајкилизмот би бил само капка во океанот. Ај остани си со здравје, научи ги и останатите тајни и смеј ни се нам, обичните неинформирани смртници кои не веруваат дека Кралицата и Џорџ Буш се рептили.

Информиран или не ништо не си прочитал само си ѕирнал малку и толку...можда меѓу двата поста...колку да реплицираш...
Не ти се смеам,нема потреба...ти верувај си во што сакаш...
За рептилите и јас не се сложувам и ми е чудна целата таа приказна околу тоа,макар да не го земам во предвид воопшто при читањето на Ајк,земам само информации кои ми требаат...
Не е никаква религија туку сосема спротивно...ако навистина си читал (а не си читал) ќе ти беше јасно дека е против секоја религија и концептот на религија како таков....

И полека малку....кои дваесет другари тоа беше само проценка колку би имало интерес кај нас за Ајк...

А ти терај...верувај си во митот за чесниот политичар.....и онака шо ќе се замараш...голтање црно-бели срања....ретрото е ИН...

рептилите/рептилството нема веза со физички изглед на рептил :toe:
многу е за онјаснување и немам намера да објаснувам на некои кои се потсмеваат а искрено не се заинтересирани :toe:

Не сум слушнал за човеков до днска овде на кајганава. Прочитав тука и на другата тема за него. Ми се виде интересен и му ги гледав сите делови од гостувањето во На рубу знаности.
Гледам има многу што му веруваат ама исто толку што мислат дека е глупост. Мене ми е интересен сега засега ќе му ги гледам и другите клипови.
Во емисијава спомнува како на некоја жена пломбата на забот и содржела жива и преку неа била контролирана т.е. не била своја во однесувањето. Одма ми текна на сега вакциниве што се против грипов.:toe:

Имав еден другар од Хрватска, интернет познаник и човекот беше опседнат со David Icke. Се за него е завера, ме предупредуваше да не се вакцинирам против свински грип.

И не треба да се вакцинираш. Прочитај го ова целосно.

Ако Ајк збори без врска те уверувам јас не.

Еднаш ми даде некоја книга од типов на хрватски, почнав да читам но баталив. Демек политичарите со некои ритуали се претвараат во рептили и такви срања. Научна фантастика.

Се согласувам со Toecutter дека изгледа или не си прочитал или си прочитал два збора и не си сфатил. Во основа се збори за аристократијата, не ексклузивно за политичарите, и како тие имаат генетска поврзаност со некаква раса на луѓе кои имале вонземско потекло. Сега се збори за рептили, но за некој да не се збуни треба малку да истражи кои се тие т.н. "Рептилијани". Надворешниот изглед и текстура наликуваат на рептил, но станува збор за вонземска цивилизација. Ќе објаснам во малку повеќе детали подоцна. Тоа е што се однесува за рептилите, за останатото не треба ни да објаснувам. Човекот во детали го има опишано планот за Глобалната Влада уште кога јас сум бил во пелени, така да не знам која фактор сум јас, ти или било кој друг да го судиме. Ако се сеќаваш, најголемите лудаци ги направиле најголемите подвизи во историјата. И Коперник и Галилео беа (прогласени за) лудаци нели? А Џордано Бруно беше изгорен жив поради неговите тврдења кои денес се основни знаења. Биди малку помек со зборови следниот пат.

Брат, не се ни сеќавам, само знам дека толку е sci-fi што и смешно ми делуваше.

пред 15/20 години мобилниот што сега го користиш би бил sci fi. Не претерувај.

Еве гледам тема имало за него во мистерии, прелистав нешто. И таму се зборува за рептили и такви работи...како што реков, кој што сака во тоа нека верува.

Не е работата за верување или не во некакви рептили. Ај батали рептилите (ти објаснив погоре а ти како сакаш), сконцентрирај се на другите работи.

Мене човеков ми личи на заебант што ги поврзал сите конспиративни теории во една

За тој што ѕирнал наваму натаму по некоја мистерија/заговор поврзаноста на сите овие мистерии и заговори би била смешна. Смешно во овој случај е колку малку знаеш за човекот а колку многу со критики се расфрлаш.

додал гуштери и сега заработува пари откако пропаднал како фудбалер. Тоа е само мое мислење, што значи дека можеби и не сум во право.

Човекот е посиромашен и од мене. Така да не ми зборувај за заработување пари. Тие малку пари кои ги добива се за да ја прехрани фамилијата и најмногу за да организира конференции и собири во различни држави за да каже што има. А за тоа треба пари. Исто и патувањата од земја до земја.

Ај сега на клада да ме носиш, може? Најголемата тајна ПРОБАВ да ја прочитам, ама поради ограниченоста на мојот разум да прими теории кои Месајата како што тој сам се нарече ги напишал

И тоа месаја погрешно си го разбрал. Се смета за освестен човек кој го дели своето заење со светот.

само си го затворив ПДФ фајлот, се насмеав и си реков - на овој свет само будала да си, пари ќе млатиш.

Сигурно, човекот врие пари. Ај кажи ми колку пари има? Изгледа дека знаеш, па да прашам.

Не судам никого што верува дека рептили го создале и го управуваат човештвото

"Рептилите" имаат удел во тоа но не се единствените создавачи.

не те судам ни тебе ни твоите 20ина другари што ги знаат сите тајни, а ти мене ми судиш поради тоа што мислам дека човеков пишува срање во боја...зелена :pos2: .

Не судиш? Изгледа ја имам утнато дефиницијата за тоа што е судење.

Кој е следниот чекор...религија? И така ги има премногу, Рептилизмот...или Ајкилизмот би бил само капка во океанот.

Човекот е против религии од било каков вид.

Ај остани си со здравје, научи ги и останатите тајни и смеј ни се нам, обичните неинформирани смртници кои не веруваат дека Кралицата и Џорџ Буш се рептили.

За тоа дека си неинформиран, неинфоримиран си, не е твоја вина. За тоа дека не знаеш да прочиташ една книга која би можела да ти ги отвори очите кон многу работи - пак не си ти крив, така си направен да функционираш. Една работа која треба да ја запазиш - Од толкава книга само за т.н. рептили си запамтил, и тоа врска нема со она што Ајк го збори во книгата. Така да остани си неинформиран друже, кога неможеш една книга да поминеш.

Јас се сложувам со мојата омилена енциклопедија, кога станува збор за Ицке...

http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/David_Icke

David "David Icke" Icke is a former English football player , television sports journalist and a former member of the Green Party, philosopher, model-maker of extraordinary talents, and award-winning stunt skateboarder whose widely-accepted theories have enlightened mankind to throw off the shackles placed on us by our shapeshifting reptilian overlords. That his name can also be rendered as D.Icke is also sign that the English language has been manipulated to pour scorn on this modern day prophet by lexicographical lizards.
It is noted that his name, appearance and beliefs bear more than a passing resemblance to David Duke. and that David Icke was a major influence in the creation of comic character Alan Partridge[Citation not needed at all; thank you very much]

A најмногу ме погоди овој дел :)

The reaction that David Icke found out about, is that O sometimes meets two H's and in a bout of *censored* polygamist action creates the horrible substance H2O, which is a conspiracy by the Illuminati to make us all soft and mushy if the substance enters our live bodies. This is unless the reality of the theories of Masaru Daimon is applied to the H2O so it turns towards the positive vibrations of Love. In its initial state, H2O is negative by the godly powers of the Illuminati.
The Reaction: Only equally mental people entertain David Icke's psychosis, the others just think that he's mad.

Јас се сложувам со мојата омилена енциклопедија, кога станува збор за Ицке...

http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/David_Icke

A најмногу ме погоди овој дел :)

Твојата омилена енциклопедија? Оф леле од каде вадат информации луѓево ....

Па според тоа од каде влечеш знаење, не сум изненаден што вака зборуваш.

Оди образувај се на 4chan. Постручно ги обработува тајните на светот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom