Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имав еден другар од Хрватска, интернет познаник и човекот беше опседнат со David Icke. Се за него е завера, ме предупредуваше да не се вакцинирам против свински грип. Еднаш ми даде некоја книга од типов на хрватски, почнав да читам но баталив. Демек политичарите со некои ритуали се претвараат во рептили и такви срања. Научна фантастика.
Болдот: се гледа дека ништо не си разбрал![]()
Кога го прочитав тоа за рептилите, престанав да читам. Ако некој верува во тие работи, ок негово право, не се мешам. Но...
Имав еден другар од Хрватска, интернет познаник и човекот беше опседнат со David Icke. Се за него е завера, ме предупредуваше да не се вакцинирам против свински грип. Еднаш ми даде некоја книга од типов на хрватски, почнав да читам но баталив. Демек политичарите со некои ритуали се претвараат во рептили и такви срања. Научна фантастика.
Кога го прочитав тоа за рептилите, престанав да читам. Ако некој верува во тие работи, ок негово право, не се мешам. Но...
Брат, не се ни сеќавам, само знам дека толку е sci-fi што и смешно ми делуваше. Еве гледам тема имало за него во мистерии, прелистав нешто. И таму се зборува за рептили и такви работи...како што реков, кој што сака во тоа нека верува. Мене човеков ми личи на заебант што ги поврзал сите конспиративни теории во една, додал гуштери и сега заработува пари откако пропаднал како фудбалер. Тоа е само мое мислење, што значи дека можеби и не сум во право.
Ај сега на клада да ме носиш, може? Најголемата тајна ПРОБАВ да ја прочитам, ама поради ограниченоста на мојот разум да прими теории кои Месајата како што тој сам се нарече ги напишал, само си го затворив ПДФ фајлот, се насмеав и си реков - на овој свет само будала да си, пари ќе млатиш. Не судам никого што верува дека рептили го создале и го управуваат човештвото, не те судам ни тебе ни твоите 20ина другари што ги знаат сите тајни, а ти мене ми судиш поради тоа што мислам дека човеков пишува срање во боја...зелена :pos2: . Кој е следниот чекор...религија? И така ги има премногу, Рептилизмот...или Ајкилизмот би бил само капка во океанот. Ај остани си со здравје, научи ги и останатите тајни и смеј ни се нам, обичните неинформирани смртници кои не веруваат дека Кралицата и Џорџ Буш се рептили.
Имав еден другар од Хрватска, интернет познаник и човекот беше опседнат со David Icke. Се за него е завера, ме предупредуваше да не се вакцинирам против свински грип.
Еднаш ми даде некоја книга од типов на хрватски, почнав да читам но баталив. Демек политичарите со некои ритуали се претвараат во рептили и такви срања. Научна фантастика.
Брат, не се ни сеќавам, само знам дека толку е sci-fi што и смешно ми делуваше.
Еве гледам тема имало за него во мистерии, прелистав нешто. И таму се зборува за рептили и такви работи...како што реков, кој што сака во тоа нека верува.
Мене човеков ми личи на заебант што ги поврзал сите конспиративни теории во една
додал гуштери и сега заработува пари откако пропаднал како фудбалер. Тоа е само мое мислење, што значи дека можеби и не сум во право.
Ај сега на клада да ме носиш, може? Најголемата тајна ПРОБАВ да ја прочитам, ама поради ограниченоста на мојот разум да прими теории кои Месајата како што тој сам се нарече ги напишал
само си го затворив ПДФ фајлот, се насмеав и си реков - на овој свет само будала да си, пари ќе млатиш.
Не судам никого што верува дека рептили го создале и го управуваат човештвото
не те судам ни тебе ни твоите 20ина другари што ги знаат сите тајни, а ти мене ми судиш поради тоа што мислам дека човеков пишува срање во боја...зелена :pos2: .
Кој е следниот чекор...религија? И така ги има премногу, Рептилизмот...или Ајкилизмот би бил само капка во океанот.
Ај остани си со здравје, научи ги и останатите тајни и смеј ни се нам, обичните неинформирани смртници кои не веруваат дека Кралицата и Џорџ Буш се рептили.
David "David Icke" Icke is a former English football player , television sports journalist and a former member of the Green Party, philosopher, model-maker of extraordinary talents, and award-winning stunt skateboarder whose widely-accepted theories have enlightened mankind to throw off the shackles placed on us by our shapeshifting reptilian overlords. That his name can also be rendered as D.Icke is also sign that the English language has been manipulated to pour scorn on this modern day prophet by lexicographical lizards.
It is noted that his name, appearance and beliefs bear more than a passing resemblance to David Duke. and that David Icke was a major influence in the creation of comic character Alan Partridge[Citation not needed at all; thank you very much]
The reaction that David Icke found out about, is that O sometimes meets two H's and in a bout of *censored* polygamist action creates the horrible substance H2O, which is a conspiracy by the Illuminati to make us all soft and mushy if the substance enters our live bodies. This is unless the reality of the theories of Masaru Daimon is applied to the H2O so it turns towards the positive vibrations of Love. In its initial state, H2O is negative by the godly powers of the Illuminati.
The Reaction: Only equally mental people entertain David Icke's psychosis, the others just think that he's mad.
Јас се сложувам со мојата омилена енциклопедија, кога станува збор за Ицке...
http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/David_Icke
A најмногу ме погоди овој дел![]()