Netbooks, mini-notebook computers

И јас имам лошо искуство со поефтина плоча на Асус. Затоа кога добив повеќе пари, ни динар не дадов на Асус, си земав Gigabyte и сум презадоволен.

А тоа дека ефтините плочи немале врска со скапите да, али и да е 1000 и 10 000 јас очекувам да ми трае, а не да ми цркне. Така да Асус веќе од мене пари не добиваат.

Може некој да ми даде линк со понуди :kesa:

Добро ај да ве вратам малку во темава пошто се претвори во Асус.Според мене најдобри се Тошиба па затоа и зедов таков...8.9" HDD 160 Gb,интел атом 1.6 Интел ГМА 950 -228 мб Камера 1.3 мп околу 20000 ден...и презадоволен сум..
http://gallery.techarena.in/data/513/Toshiba-NB100.jpg

Ако зимам нетбук, изборот би паднал на Asus 1005HA, ради цената и батеријата.

Изборот падна на 1005 HGO (тој од ТМобиле). Сеа за сеа е топ. А ме кошташе само 100 евра :D

Ај ако не ти е тешко тури слика и перформанси

Има на Т мобиле се за него

A so te kostase 100 evra(celiot laptop ili tolku da platis i setne sekoj mesec.?

целиот лаптоп, пошто имам некој бонус од мн зборење.

Магарето умре од мн фалење - батеријата иако покажува 100%, кога ќе го иштекам се гаси, а нејќе ни од неа да се упали. Утре идам у Паком (они се сервисери) да им земам нова батерија, пошто дури и да пробаат да ми кењаат дечко остај го тоа не се дешава, пошто за петок ми треба.

Убаво си реков дека Асус веќе не добиваат пари од мене али ај.

Ќе ве апдејтирам на ситуацијата, сеа за сеа ако се мислите не купувајте да не искочи дека цела пратка им се утнати батериите.

Батеријата после пар саати од пишаниот пост, сама од себе се среди, незнам што да кажам пу пу да не ја урочам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom