Нешто што не ви се исполнило

• Креатор на темата Креатор на темата cherrykiss
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 март 2006
Мислења
245
Поени од реакции
1
Скоро секој од нас има нешто скриено во себе што не му се исполнило,некоја желба која ете од Х причини не се исполнила.
Е сега ваше е ако сакате да ја кажете.
Јас отсекогаш сум сакала да бидам војник или офицер :vozbud: ама кој знае можеби некогаш ке ми се исполне.:toe:

Јас сакав да станам пеач, ама од кога излезе Тоше на сцена сватив дека нема да бидам најубавиот дечко :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: . Вистината е тоа дека ми се заеба гласот

Odsekogas sum sakala da imam pomala sestricka. Za zal nikogas ne mi se ispolni toa, zatoa sto sum 2 dete.

Moja najgolema zelba e da idam u poseta na gospoga AMERIKA, potocno u prosetka niz Florida ,Dve godini po red apliciram za viza i dve godini tie tamu od ambasadata me odbivaat!!Pa stvarno ne e fer neli??

Имам мн. едноставна желба всушност за која знам дека никогаш нема да ми се исполни, па затоа на неа гледам само како на фантазија.Сакам да го запознаам Зигмунд Фројд.Се што сакам и што е возможно веќе сум го добила.

Nekam nisto poveke od toa sto go imam. Se e najdobro sto moze da bide.

Zivotna zelba (ama kako sto rece Lady Satori, nevozmozna e, pa na nea gledam samo kako na fantazija) mi e da sum roden nekoi 30-40 godini porano.
I nekogas vo zivotot da ostavam nesto pozadi mene (ova ne e zelba, poveke e nekoja cel).

Imam edna i ke ja zamisluvam cel zivot,da se odvivaat rabotite spored mojot plan i ambicii,da se odvivaat onaka kako bi trebalo i sto pobezbolno da si ja naucam zivotnata lekcija(teski situacii,gubenje na dragi licnosti).U prosek nemam zelbi povrzani so materijalno nesto,konkretno mob,kuka,kola....Ovaa zelba mi e postojana,koja tesko se ispolnuva,zasto ne go cinam samo jas mojot zivot:(,recisi i da ne mi se ispolnila e:(

Mojata neostvarena zelba e da imam pogolem brat no za zal jas sum najgolema i imam prekrasna sestra i bratce :)

Od sekat sum sakal da bidam DJ se trudam ama tesko ide

Ne otidov da ucam sredno vo drug grad!Najmnogu na svet go sakav toa,posebno vo skopje!Niso od toa:(

Ова е лесно. Да бидам здрав среќен многу богат и сите пропратни работи што идат со тоа.

Definitivno da otidam na Havaite...............................:wub:

Mnogu raboti ne mi se siponile. Ali u priroda mi e da posakuvam nevozmozni nesta. A nasproti toa omilena mi e : nikogas ne veli nikogas. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom