Несакана бременост

• Креатор на темата Креатор на темата Milkamk
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 мај 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
Decki pomos!!!

So decko mi imavme seks, pa po zavrsuvanjeto toj go izvadi kondomot i malku sperma zavrsi na povrsinata od mojata vagina. Vednas se iscisitiv no sakam da znam dali postojat sansi da se zabremeni?

ve molam pisete odma, ke poludam

Шансите се скоро никакви, но земи деј афтер пилули од аптека за да можеш да бидеш мирна, ама не ги користи овие како контрацепција зошто се многу силни и доведуваат до стерилитет.

Iako bese samo na povrsinata? Neli treba da svrsi vnatre za da se oplodi?

Iako bese samo na povrsinata? Neli treba da svrsi vnatre za da se oplodi?

Што прашуваш тогаш кога знаеш? :) Затоа викам дека шансите се скоро никакви, ама па тетин ми е гинеколог и знам дека мал милион пати се случувале бизарни бремености :) Ова ти го кажувам за да можеш да спиеш мирно на раат, да не си во мисла 24/7. :smir:

е гледај следниот пат внатре да биде :pos2:

цц, :nenene: ..

абе кога делев мислења по другарки да си чекаат додека се верат/венчаат,или бар до дека врската и крене по прав пат, они ме праеа старомодна! е баш ради ова јадев гомна цело време! :)

абе кога делев мислења по другарки да си чекаат додека се верат/венчаат,или бар до дека врската и крене по прав пат, они ме праеа старомодна! е баш ради ова јадев гомна цело време! :)
Дур се венчаат?
Е старомодна си...

Дур се венчаат?
Е старомодна си...

или бар до дека врската и крене по прав пат

боље ќе си свиркам, неголи да си тупам глава по форуми "дечки,да не сум бремена? :( "

Што прашуваш тогаш кога знаеш? :) Затоа викам дека шансите се скоро никакви, ама па тетин ми е гинеколог и знам дека мал милион пати се случувале бизарни бремености :) Ова ти го кажувам за да можеш да спиеш мирно на раат, да не си во мисла 24/7. :smir:

Ако знаеш зашто прашуваш?

Не нема да останеш трудна во никој случај

Да се пофали па вие :)

Како и да е прашање на среќа, знам луѓе кои се сексаат без кондом со години и ништо не им се случува ниту од пресемена ниту од површина па некогаш случајно и внатре, знам парови кои се обидуваат да забременат со месеци и не им успева секоја вечер пробуваат а знам и доста добра бројка на девојчиња што од 2-3 пати ставање за да пробаат дека е поубаво без кондом забремениле оти тие 2-3 пати најслатко било па заборавиле дека 15 минути треале 2-3 патите :)

Ама денес баш поради no sex факторот врските и не успеваат да дојдат до прав пат, си слушнала за таа работа?Обично завршуваат многу порано, поради нестрпливост.Ама затоа си постои соодветна заштита и ако нема да имаш никакви проблеи...

или бар до дека врската и крене по прав пат

боље ќе си свиркам, неголи да си тупам глава по форуми "дечки,да не сум бремена? :( "
Океј, свиркај си...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom