Нервози!

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
За да ме изнервира некој треба многу...и да ме изнервира некојм тоа не го покажувам ич го чувам во себе т.е ми врие...премногу трпам така да...:fuck off:

паааа... кој ќе ме изнервира го частам... дур да се изнервирам треба доолго време... и не се истурам на кој прв дојде...може ептен сум изнервирам,али се понашам нормално...:vozbud: мора да се остане смирен!:vozbud:

Со моиве 14 години,се нервирам за се и сешто,од ситница која што на никого ништо не значи,до нормално големи ствари.
Да,често знам да се изнервирам само што некогаш покажувам,а некогаш не (реагирам ладнокрвно пред другите).Знам,свесна сум и самата дека нема да добијам ништо од таа пуста нервоза,ама јебига што да правам.:jaj:

Ма не се замаааарам бе.....

Porano ne se nervirav mnogu, ali vo poslednive 2-3 godini se moze da me iznervira. Lesno se nerviram, osobeno koga e nanesena nekoja nepravda i sum prilicno izbuvliv:)
Ali koga ke mi pomine nervozata (brzo mi pominuva inace:)) mi e krivo zaradi posledicite od mojata izbuvlivost:(

Годинава не се нервирам она ептен свесно си се контролирам дека ништо не се постигнува со тоа ако некој се нервира така да одамна го неам изговорено како и почуствувано тој зборот тој е далеку од мене многу километри :salut:

Епа да кажам многу често се нервирам....Се нервирам за најмалото нешто...И кажи речи секогаш сум нервозен навечер...:vozbud:

Се нервирам затоа што се нервирам. Кога тоа би можел да го сменам, тогаш ќе имам една нервоза помалку.:toe:

Постојат два вида на луѓе - експлозивни и имплозивни.
На пример, муштерија во маркет влегува незадоволен и доаѓа да плати на каса. Касиерот ќе утне нешто, или муштеријата изнервиран и цело време се дерит, се дерит дека ќе ги убијат сите. И само развикан е, немат ништо да сторит друго. Тој е од експлозивните луѓе.

Додека вториот вид е касиерот. Седит мирен, ама трпит, трпит, и некој ден ќе му пукнит филмот и ќе ги убијат сите во маркетот.

Јас сум од овие вториве.

Со моиве 14 години,се нервирам за се и сешто,од ситница која што на никого ништо не значи,до нормално големи ствари.
Да,често знам да се изнервирам само што некогаш покажувам,а некогаш не (реагирам ладнокрвно пред другите).Знам,свесна сум и самата дека нема да добијам ништо од таа пуста нервоза,ама јебига што да правам.:jaj:

Think positive and everything will be fine
За да ме изнервира некој треба многу...и да ме изнервира некојм тоа не го покажувам ич го чувам во себе т.е ми врие...премногу трпам така да...:fuck off:
хехе и јас така некако успевам баре засега да си ја контролирам нервозата :nesvest:

Ретко се нервирам за беспотребни работи,нејќам уште од 15 години да почнам да се замарам со се` и сешто,зошто понатаму крајот нема да можам да си го најдам.
Инаку да,најчесто реагирам прилично ладнокрвно,не покажувам дека сум изнервиран освен во одредени ситуации кога неможам да се воздржам и кога плескам одма се`.

Изгледа дека сум поприлично нервозно типче...
Се нервирам кога матрицата ми е нарушена со некој идиотски параметар на кој не му е тука местотото...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom