Billa Bong
I love Basketball
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 6.590
- Поени од реакции
- 11
Непотребни предмети има многу Македонски,Физика,Хемија:uvo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Македонски е непотребен предмет? Не сакаш да си го знаеш сопствениот јазик и неговите корени?Billa Bong напиша:Непотребни предмети има многу Македонски,Физика,Хемија:uvo:
JeEnU GiRl напиша:Pa ne ucat monomi,polinomi,funkcii gluposti zasto znaat deka nikogas nema toa da im zatreba.:helou:![]()
Зашто непотребен,има некој што сака да го учи.Јас цело основно и средно додека другите се маваа со темпери и четки и ја замараа професорката,ја си цртав.Уметноста отсекогаш ме интересирала за разлика од природните науки.А има па некој што ужива кога решава задачи математика.Така да индивидуално е.Добро е да се има базично познавање на предметите али не до толку да се навлегува како за типот што му ја исекле раката у не знам која година.LaVista напиша:Ликовно е сосема непотребен предмет.. добро е сега почнаа со тоа описното оценување и малце е полесно.
PSYtisfaction напиша:Латински е основа на повеќето од странските јазици што ги изучуваш у школо, така да, потребен е, само малце заебан и тежок.![]()