Необичен проблем

• Креатор на темата Креатор на темата Exclusivux
  • Време на започнување Време на започнување
Exclusivux - И не само тоа, бесплатно во понудата ќе ви вметнеме и 10 додворувачи, кои би требало да ви го зачинат сексуалниот живот на повеќе од еден начин (дали со нив ќе правите нешто во форма на bedroom matters, или ќе ти ја заискрат љубомората и емоциите да се вратиш у нормала). Искористете ја шансата веднаш!

Toa e веќе премногу, веднаш фул пекиџ, така без никаков труд пак ќе дојдат до ситуација да изгубат интерес. За да има виртуелна предигра, треба да покаже малку иницијатива девојката, нека напише неколку поста во темата Орален секс и неколку во Анален, сама ќе си обезбеди додворувачи, ако е експлицитноста на ниво и повеќе од 10 :D...

Windfucker

што е со темата за нокти финтата :D?

Значи вака. Порано како тинејџер многу уживав во бакнување галење и во самата предигра. Сега во последниве 3-4 години воопшто не уживам во тоа туку гледам да преминам на "главното"
Што би можело да биде проблемот, како поминуваат годините толку повеќе самото бакнување ми станува банално и не ме задоволува ни трошка а го праам тоа само за да и го напраам кеифот на девојка ми? Хормонален дисбаланс или нешто на психичка база?

Aко ме прашаш мене, ќе ти одговорам дека ти е тоа фаза.
Пред да ебам прв пат, најубав ми беше петингот, она галење фаќање...
После, ебнав еднаш, и само во ебењето ми беше умот. Она фаќање, лапање и сл. ми беше само чисто механичко... формалност која треба да ја поминам додека да дојдам до добра, влажна напалена пичка спремна за ебење..
После дојде некоја фаза (во која и денес уживам), си ја викам визуелна... сакам партнерката да носи нешто секси како високи чорапи, штикли, подвезици, пиздарии шознам што не...
Па, пак се вратив на таа убава предигра, проследена со квалитетен секс.
Фаза ти е тоа, немаш никаков проблем, уживај онака како што сметаш дека е најдобро, но почитувај ги и желбите на партнерката.

Фала ви на сите за одговорите. Сега сваќам што е работата. Предолго сум со истава и затоа све ми е здосадено освен сексот. Друга несакам да фаќам бидејки како оваа што ја имам моментално тешко дека ке најдам. (гледано карактерно)

Ова озбилно го збориш, се ли е вистина и тоа пред регистрација и свадба.

Ова озбилно го збориш, се ли е вистина и тоа пред регистрација и свадба.
Свадба тешко дека некогаш ке има чим уште сега почнува да ми здосадува девојка ми.

Пробај нешто чуждо. Тоа е лекот.
Секој ден грав не се јади.

Aко ме прашаш мене, ќе ти одговорам дека ти е тоа фаза.
Пред да ебам прв пат, најубав ми беше петингот, она галење фаќање...
После, ебнав еднаш, и само во ебењето ми беше умот. Она фаќање, лапање и сл. ми беше само чисто механичко... формалност која треба да ја поминам додека да дојдам до добра, влажна напалена пичка спремна за ебење..
После дојде некоја фаза (во која и денес уживам), си ја викам визуелна... сакам партнерката да носи нешто секси како високи чорапи, штикли, подвезици, пиздарии шознам што не...
Па, пак се вратив на таа убава предигра, проследена со квалитетен секс.
Фаза ти е тоа, немаш никаков проблем, уживај онака како што сметаш дека е најдобро, но почитувај ги и желбите на партнерката.
хаха се пронајдаов у постов

Пробај нешто чуждо. Тоа е лекот.
Секој ден грав не се јади.
Мислиш секој ден не се јаде грав спремен од иста особа ,но сепак зависи од особата која го спрема ,гравот како грав има ист вкус во суштина ,зависи од начинот како ке биде спремен и зачините со кои ке се зачини тука секогаш треба да се екпериментира за да имаш секогаш грав со различен вкус.Затоа уште на почеток внимавај во изборот на куварот/ката да ти биде добар и да ти се погоди и нема да имаш потреба од друг кувар/ка

Мислиш секој ден не се јаде грав спремен од иста особа ,но сепак зависи од особата која го спрема ,гравот како грав има ист вкус во суштина ,зависи од начинот како ке биде спремен и зачините со кои ке се зачинат тука секогаш треба да се екпериментира за да имас секогас грав со разлицен вкус.Затоа уште на почеток внимавај во изборот на куварот/ката да ти биде добар и нема да имаш од друг кувар/ка

Добро(y)

Мислиш секој ден не се јаде грав спремен од иста особа ,но сепак зависи од особата која го спрема ,гравот како грав има ист вкус во суштина ,зависи од начинот како ке биде спремен и зачините со кои ке се зачини тука секогаш треба да се екпериментира за да имаш секогаш грав со различен вкус.Затоа уште на почеток внимавај во изборот на куварот/ката да ти биде добар и да ти се погоди и нема да имаш потреба од друг кувар/ка

Не станува збор за куварот туку за гравот. Кога ќе направиш гравот секој ден да има различен вкус како на пример еднаш јагнешки, друг пат свински, трет пат пилешки итн...и кога ќе го смениш прдежот кој го предизвикува како на пример еднаш со мирис на јаготка, друг пат на банана, трет пат на мушмула итн...е тогаш ќе можиме да уживаме во секојдневна конзумација на истиот на начин на кој што сме уживале првиот пат на кој можеме да се сетиме во детството (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom