Немажени/Неженети

• Креатор на темата Креатор на темата Borg_Drone
  • Време на започнување Време на започнување
Не глумам.Не за џабе ви поставуваше Луки прашање на тема:мажите прашуваат а жените одговараат-зошто не сакате земјоделци.
Јас мислам дека Луки има таен обожавател. Од уста не го извади цел ден. Диши малце, низ нос, ако ти е зафатена мислам устата. :P

Јас мислам дека Луки има таен обожавател. Од уста не го извади цел ден. Диши малце, низ нос, ако ти е зафатена мислам устата. :P

Си сака чоекот женски усти па дај помогни ангажирај ја твојата.

Епа ако не важи за сите, мислам дека не е фер да ме ставаш во групата на оние кои си играат мајтап со Луки.

Епа ај ако си сериозна ,нека ти е со среќа и да се спанџаш со чоекот.

ај назад на темата
6754721_460s_v1.jpg

Епа ај ако си сериозна ,нека ти е со среќа и да се спанџаш со чоекот.

Кул. Немаше што да додадеш, па мораше да пишеш глуп коментар. Нема ништо лошо во тоа да му кажеш на соговорникот дека е во право и да се извиниш. Не се сметај себеси за поразен. ;)

Кул. Немаше што да додадеш, па мораше да пишеш глуп коментар. Нема ништо лошо во тоа да му кажеш на соговорникот дека е во право и да се извиниш. Не се сметај себеси за поразен. ;)

Јас си пишав логичен коментар.

Друже Луки не го знам, ама тешко да поверувам во тоа дека е земјоделец. Мене ми делува ко факултетски образовано дете и тоа во странство и веројатно не ни живее тука. Неговата добра смисла за хумор веројатно помага да не осетите дека е далеку од земјава. Ајде речете мавам на тепка, ама можам да се кладам дека е така.

:)

Јас имам другарки што имаат долги врски со луѓе што се невработени, некои и се омажија за невработени. И сега што правиме?

Мал процент се таквите како твоите другарки.

Мал процент се таквите како твоите другарки.

Македонеро, без никаква намера да те навредам, ама вака лош набој кон пол зборува за комплекси (од каква природа не знам). Пак ќе кажам, немам никаква намера да навредам, само констатирам. Може грешам, ти знаеш најдобро.

Немам поим со какви жени си имал работа, ама можам да те седнам со еден куп нормални. Можеби и ќе те исплаши колку се нормални заради што митот за спонзорушата ќе падне во вода. Отворете очите повеќе, обрнете внимание на сите луѓе што ги среќавате. Муабетов ми е не може да нема личност која ти одговара тебе или мене. Меѓу таа некоја личност и мене стојат само еден куп муабети и триста предрасуди. Тоа е сржта на проблемот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom