A
AnFem
Гостин
Не глумам.Не за џабе ви поставуваше Луки прашање на тема:мажите прашуваат а жените одговараат-зошто не сакате земјоделци.
Аха. И тоа важи за сите? Океј.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не глумам.Не за џабе ви поставуваше Луки прашање на тема:мажите прашуваат а жените одговараат-зошто не сакате земјоделци.
Не за сите, ама за повеќето.Аха. И тоа важи за сите? Океј.
Јас мислам дека Луки има таен обожавател. Од уста не го извади цел ден. Диши малце, низ нос, ако ти е зафатена мислам устата.Не глумам.Не за џабе ви поставуваше Луки прашање на тема:мажите прашуваат а жените одговараат-зошто не сакате земјоделци.
Јас мислам дека Луки има таен обожавател. Од уста не го извади цел ден. Диши малце, низ нос, ако ти е зафатена мислам устата.![]()
Не за сите, ама за повеќето.
Мојата е моментално зафатенаСи сака чоекот женски усти па дај помогни ангажирај ја твојата.
Епа ако не важи за сите, мислам дека не е фер да ме ставаш во групата на оние кои си играат мајтап со Луки.
А фо фто типкаф?Мојата е моментално зафатена![]()
Епа ај ако си сериозна ,нека ти е со среќа и да се спанџаш со чоекот.
Кул. Немаше што да додадеш, па мораше да пишеш глуп коментар. Нема ништо лошо во тоа да му кажеш на соговорникот дека е во право и да се извиниш. Не се сметај себеси за поразен.![]()
ај назад на темата
Јас си пишав логичен коментар.
Друже Луки не го знам, ама тешко да поверувам во тоа дека е земјоделец. Мене ми делува ко факултетски образовано дете и тоа во странство и веројатно не ни живее тука. Неговата добра смисла за хумор веројатно помага да не осетите дека е далеку од земјава. Ајде речете мавам на тепка, ама можам да се кладам дека е така.
Јас имам другарки што имаат долги врски со луѓе што се невработени, некои и се омажија за невработени. И сега што правиме?
Мал процент се таквите како твоите другарки.