Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој менталитет?Мене ме интересира вие лично што правите во врска со ова прашање да се промени менталитетот кај нас?
Веројатно Македонскиот мислам сите сме во земјава освен Фаранг.Кој менталитет?
Јас 90% од жените што ги знам не сакаат ни да имаат нешто со мажи кои работат било што(таксист,келнер,молер и сл) а камоли пак да се омажат со нив.
Да не збориме пак за земјоделци кои се утепуваат од работа.Жив пример ти е Луки.
Ги избегавам тетките и бабите колку можам. А ги видам на улица одма бегам на друга страна со време пред да ме заприметат. Едноставно замараат со муабетите. Ама проблем е што муабетите за женачки и мажачки не се резервирани за баби, почнаа и врсници/чки да ги прават.Мене ме интересира вие лично што правите во врска со ова прашање да се промени менталитетот кај нас?
Јас му пренесов на сите роднини дека една врачара ми гледаше на црно предено и ми кажа дека денот кога ќе се оженам за една недела Госпо ќе земе еден член од фамилијата до второ колено.Мене ме интересира вие лично што правите во врска со ова прашање да се промени менталитетот кај нас?
Ги избегавам тетките и бабите колку можам. А ги видам на улица одма бегам на друга страна со време пред да ме заприметат. Едноставно замараат со муабетите. Ама проблем е што муабетите за женачки и мажачки не се резервирани за баби, почнаа и врсници/чки да ги прават.
Катастрофа. Свадбата ја кажуваат како најголем успех во животот. Па уште дете ако има некој егото до небо кренато. Ништо не можеш да направиш освен муабетот на друга тема да го смениш.
Или можеш да им одговориш како јас што им одговарамГи избегавам тетките и бабите колку можам. А ги видам на улица одма бегам на друга страна со време пред да ме заприметат. Едноставно замараат со муабетите. Ама проблем е што муабетите за женачки и мажачки не се резервирани за баби, почнаа и врсници/чки да ги прават.
Катастрофа. Свадбата ја кажуваат како најголем успех во животот. Па уште дете ако има некој егото до небо кренато. Ништо не можеш да направиш освен муабетот на друга тема да го смениш.
Моиве се помодерни. Тоа да им го речеш ќе ти одгворат: “мода е тоа, ќе ти помине за година две.“Или можеш да им одговориш како јас што им одговарам
1. Лезбејка сум, бабо, Грујо не ми дава да се оженам
2. Не верувам во брак, може само вонбрачно дете да родам, па ќе си го гледаме заедно
изразот на лицето на тетките/бабите па и на моите дома ... прајслес![]()
Јас 90% од жените што ги знам не сакаат ни да имаат нешто со мажи кои работат било што(таксист,келнер,молер и сл) а камоли пак да се омажат со нив.
Да не збориме пак за земјоделци кои се утепуваат од работа.Жив пример ти е Луки.
Моиве се помодерни. Тоа да им го речеш ќе ти одгворат: “мода е тоа, ќе ти помине за година две.“
Ела разбери се да те видам.
Аха, а го батали фактот дека Луки доби највеќе понуди на форум?
--- надополнето: 10 март 2013 во 21:33 ---
Кажи им дека си стерилен.
Тоа што си играте мајтап со Луки е друга работа.
Ако се модерни тогаш ќе знаат дека тоа си е твоја работа и нема што нив да ги интересира.Моиве се помодерни. Тоа да им го речеш ќе ти одгворат: “мода е тоа, ќе ти помине за година две.“
Ела разбери се да те видам.
Си играМе? Пак донесуваш заклучоци и осудуваш? Лошо Македонеро, лошо... Барем не глуми фримајнд.![]()