Нема жена како Шеќеринска во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата bitushanec
  • Време на започнување Време на започнување
Dpmnovcive pocnaa da se registriraat i kako sdsmovci za da mozat sami da si repliciraat, i da si mavaat propaganda.
Sam sebe go ubijal......ispod sekoja cest e da se diskutira so vas.
Duri zal da mu e na covek i da ve zaebava.
Интел, ја гледам Рада и кај Јанко и на Канал 5. Зборуваше со саати на двете емисии, и не ја откри тајната како ќе не внесе во НАТО за 6 месеци :toe:

Интел, ја гледам Рада и кај Јанко и на Канал 5. Зборуваше со саати на двете емисии, и не ја откри тајната како ќе не внесе во НАТО за 6 месеци :toe:

Нема идеа тоа како ќе го направи, можеби смета со "ТЕКОВНАТА", ИЛИ уште полошо со уште едно веле-предавство за Македонија....
И после таа сака да оди на ТВ дуели???~!!!

zosto Gruevski odbiva tv-duel so Sekerinska ? :raz:

zosto Gruevski odbiva tv-duel so Sekerinska ? :raz:

izvore denesen broj na utrinski

Лидерите на најголемите политички партии, Никола Груевски и Радмила Шекеринска, одбиле да учествуваат во ТВ-дуел на МРТВ, а образложението им било дека не можат да се појават на телевизија поради кусата и набиена кампања. И на другите телевизии не знаат дали ќе има ТВ-дуел меѓу двата политички ривала или поради тоа што не добиле одговор, а и не се начисто дали во овој момент им е потребно такво нешто поради програмските шеми, кои и онака се преполни со политички маркетинг

Дај нека ја успие кучката некој.

По темата. Не знам што си мисли Шекеринска, ама на емисиите секој 5 збор беше Груевски, Груевски... а додека асално не ја презентира најдобрата политичка програма до сега. 90% од времето напаѓаше, а 10% си фалеше "лични" успеси. Забележав кога кај Јанко кажа дека со генерации нејзиното семејство биле инженери( наследно нешто како кај докторите, сетете се на Врчак :icon_bigg) и како нејзината фамилија била многу влијателна и моќна во СФРЈ. Тука доаѓа во игра комуњарското кај наша Рада.
Се надевам дека ќе има ТВ дуел помеѓу Рада и Грујо, ама да не се усере со препукувања и вреѓања.

П.... ли вам м....ина бе. Не стигам да ве избришам колку што многу спамирате и тролувате оф тпик, марш у ..... да не ве опнам на бан.
Контрола малку.

Па и по митинзиве коа ги даваат овие политички програми, кои патем речено више ми се смачи да ги гледам, само по Груевски плука.

Само плука по него и го вергла она за 6 месеци...кукавици, ретроградни,...мислам испод секоја култура.

Кај е да каже дека ќе обезбеди толку и толку субвенции за земјоделците, ќе отвори некој факултет, или и она како на К-15 со Лицето, школото е за нив завршена работа?!

Мислам само да се вреѓало без нималку аргумети и факти, на секој нормален би му дошле преку таквото. Вчера на К5 95% од емисијата премиерот и беше у уста, заедно со оној интелектуалниот новинар.

Исто како пред кој ден кога имаше некоја дебата на телма, тука сите од Вмро,сдс,дом,ЕлДеПе,....имаат различни мислења и на крај Илинка вика,,е сеага јас вака да извлечам генерален заклучок од дебатава,,. Која глупост, покрај толку различни мислења она ќе влече генерален заклучок. Мизерија...

Вмровец еден :(

нОн топик: Медрано е во нашиот град. Шо очекувате? И Минхаузен е мало дете за актериве.

Vaistina Serpiko, vaistina velis.

He, nekoj ke rece vrmro-vec, nekoj komunjara, ne znaes kade da zavrtis i koj pat da fatis osven vit-videlija nekade, dzenem.

:):):)

Па кога сме кај темата..ДА се согласувам дека нема жена како шеќерка!!!
Но, во која смисла самите знаете!

1200 денари плакам за нет,ако ми го плати ВМРО одма ке се понижам и ке станам активист,колеги ке бидеме :pos2: :pos2: :pos2:
како прво нокогаш нема да бидеме колеги затоа што не си ми на рамниште :uvo: :uvo: а второ кој е крив што плаќаш 1200 инт.сигурно не вмро пошто они си отворија безплатни интернет клубови а да не си ми на рамниште затоа што мозокот ти е испран како на гулаб ,а за твоја информација не сум активист нешто повеќе сум од тоа,а тоа е реален граѓанин за разлика од некој овде кој е вметнат само ради предизборие и ширење пропаганда :baeh: :baeh: :baeh: :baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom