- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 192
- Поени од реакции
- 13
Месија жими се :nesum:
WTF is that !!!???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Месија жими се :nesum:
WTF is that !!!???
Хах !!! ОКНе просветли..
Дечки ве глеам се мачите да ви кажам сеа вака. Може да гледате Англиска Премиер Лига на:
1 опција - SportKlub
2 опција - SportKlub+
3 опција - Sky Sport ( која било програма 1,2,3 )
4 опција - ( во случај ниту една од овие да не ви фати одете на www.atdhe.net - ги има сите фудбали во светот )
Да прашам тие што се на кејблтел,знам на трингспорт даваа премиер лига.Ја кодираат коа ќе почне фудбалот?
немам кабловска, имам макств, имам и сателитска и таму се кодирани. а на нет не планирам да гледам фудбал.
Како смееш ова да го споменуваш?! Знаеш ли тоа колку е болно за одредени форумџииДа, ботови. А некад иам приметено ако играат Астон Вила - Блекбурн или слични (читај да не игра тим од големата четворкa) oставаат да се емитува.
Како смееш ова да го споменуваш?! Знаеш ли тоа колку е болно за одредени форумџии![]()
Тогаш немаш гајле...премиер лига има на Hellas сателитот со бугарски коментатор + имаш сериа а и ЛШ.
п.с Ако ти е досадна утакмицата барем со коментаторот ќе се смееш![]()
Аууу, Бугарите се ептен смешни.. Си неам проблем за гледање ПЛ..обавезно преку викендот е уклучена или Спорт Клуб, или Диема или таа другата бугарска, не знам како беше...па дури од кабелската уклучуваат повеќе програми, па многу често на ТВ имам и по 3 утакмици за гледање во Сабота од 16:00.. Ама бугарите ептен јако зборуваат.. Сеа не знам за тој ти што викаш, може прави некои глупи киксови...ама сигурно и да нема киксови се смееш.. Еве еден пример од ЛШ:Тогаш немаш гајле...премиер лига има на Hellas сателитот со бугарски коментатор + имаш сериа а и ЛШ.
п.с Ако ти е досадна утакмицата барем со коментаторот ќе се смееш![]()