Нема повеќе бесплатно гледање на Англиската Премиер лига!

• Креатор на темата Креатор на темата Timmy_SR
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се верува Atlas да пренасаат на сателитска, еве ги утакмиците од премиер лига за наредната сабота, во списокот на телевизии на сателитска ја нема никаде Atlas, значи ништо

Брат ми гледал...па гледајте и сами уверете се :)

Не пренесуваат на сателитската Атлас, само преглед на колото даваат таму. Друга телевизија е таа што пренесуваат, се гледа само во Црна Гора, ко А1, Алфа, Сител што се кај нас.

Абе може првото коло направиле некој пропуст или намерна реклама којзнае, дај боже да е точна информацијата ќе видиме наредната сабота :)

Брат ми гледал...па гледајте и сами уверете се :)

Да не гледал брат ти преглед на коло ? :) И ја минатиот викенд видов у нивната програма дека пренесуваат, чекав да почнат, али даваа некои серии. Е сеа тука ние што ја имаме на кабловска таа може не е таа што пренесуваат, може има повеќе Атлас на сателитска, проверете. :)

Јас мислам дека е за подрачјето за Црна Гора, нема шанси да оди и за други земји.
Како што има МКТВСАТ така има и Атлас сателитска, сосема различна програма.

Да не гледал брат ти преглед на коло ? :) И ја минатиот викенд видов у нивната програма дека пренесуваат, чекав да почнат, али даваа некои серии. Е сеа тука ние што ја имаме на кабловска таа може не е таа што пренесуваат, може има повеќе Атлас на сателитска, проверете. :)

Eпа може да. Гледал преглед и коментаторот најавил пренос ама сигурно на оргиналната програма.

Tие шо гледаа на тринг спорт да кажат дали ја има уште на кејбл тел пошто од таму ме убедуваат дека сеуште ја имаат програмава, или само за фудбал ја кодираат/

Tие шо гледаа на тринг спорт да кажат дали ја има уште на кејбл тел пошто од таму ме убедуваат дека сеуште ја имаат програмава, или само за фудбал ја кодираат/

Ај од три пати погоди што прават? :icon_lol: Првото коло асално го гледав само, после ми се јавуваше Сервисот е кодиран или не работи xD

Не бе им се јавив кога ја укинаа и ми кажаа дека демек ги имале правата само во албанија да пренесуваат ама се ќе се средело.И потоа ја пуштија :)

Еве конечно нешто ново од СпортКлуб од нивниот форум
od sledece nedelje ce prvi operateri krenuti legalno da emituju sk i sk +

за кои оператори станува збор уште не се знае.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom