Neighbors from Hell

• Креатор на темата Креатор на темата Velix
  • Време на започнување Време на започнување

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Локација
Валандово
Овде можете да пишувате се што ве интерисира за Neighbors from Hell.Можете да поставувате најразлични прашања,некои проблеми во врска со играва и.т.н :D
Цел на играта е секое ниво да се игра со некои сурови трикови за вашиот сосед со користење на секој елемент во близина на вашиот карактер. Секоја фаза има 4 или 5 зони . Вие мора да се движите од зона на зона, исто така и соседот се движи со нив како времето одминува. Понекогаш можете да му го одвлече вниманието со различни начини (како што го нарекуваат да го натера да одам долу) или тој се расејува автоматски (На пример, сликарството, перење алишта, и така натаму.) Тој има миленичиња како папагал по име чили. Играта започнува со само неколку соби (салата, купатило, кујна и дневна соба), но како играта напредува, се повеќе соби се отклучи (во Сезона 2 е балкон и спална, и во Сезона 3 е во подрумот и студија) , што го прави играта потешко.

Еве пример како изглда играва: гледајте тука

1.jpg3.jpgjv03bgs03blcpbur2yn0ct2.jpgNeighbours From Hell 3.jpg

Колку пати му ги имате свиткани антените на телевизорот на комшијата?

Еееј, на одмор киснев на играва коа беше 45+celsius

Не ја вреѓајте, играва е закон :D

Играва е многу добра ама ЛЕЛЕ НЕ У ПИЧКУ МАТЕР НЕ МИ СЕ ИГРА СЕГА

Како помал ја играв ептен .. многу ми беше јако коа ќе се изнервира :pos:

Сега има повеќе делови од играва и е стварно ЕПИК! Како мал колку сум се смеел... :D

Ех колкав бев кога излезе играва и ко киснев по цел ден на неа... спомени :)

Го имав и петти дел ама не ми остави голем впечаток како 1и2.Мислам дека се најинтересни 1 и 2 дел.
Neighbours from hell 5:​
68155_11239147183.jpeg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom