Неготино- градот со вино и ракија, а без вода

• Креатор на темата Креатор на темата Montes
  • Време на започнување Време на започнување
И ја бев вака радосен при мојот прв контакт со интернет и со виртуелниот свет :icon_lol:
Па добро де си бил првпат во контакт со интернет и си дознал дека ние неготинчани имавме интернет пред вас

Секој почеток е тежок Шизик не се коси, биче боље :icon_lol:

Еве јас како добар сосед, ќе пробам да ве воведам во светот на ИТ и остали виртуелни срања :icon_lol:

www.youtube.com - Глобален видео пребарувач, ги има сите песни од Саша Матич и Синан Сакич.

www.facebook.com - Светски портал за дружење и забава, али ја би ви препорачал да се задржите на пикзо, главни сте таму :icon_lol:

- дрк сајт, бидејќи некој друг ви ги ебе ниготинки, да не останите без сексуален стимул и ви :icon_lol:

Секој почеток е тежок Шизик не се коси, биче боље :icon_lol:

Еве јас како добар сосед, ќе пробам да ве воведам во светот на ИТ и остали виртуелни срања :icon_lol:

www.youtube.com - Глобален видео пребарувач, ги има сите песни од Саша Матич и Синан Сакич.

www.facebook.com - Светски портал за дружење и забава, али ја би ви препорачал да се задржите на пикзо, главни сте таму :icon_lol:

- дрк сајт, бидејќи некој друг ви ги ебе ниготинки, да не останите без сексуален стимул и ви :icon_lol:

www.youtube.com - не слушам српско имам попаметно што да слушам
Пицзо е Шит не се дружам со тоа
www.facebook.com - Со ова па уште помалку не се замарам
www.xvideos.com - Има уште поинтересни од оваа страна и видеата тука се шит :)
Сеа ке ме ставиш во оние понапредните ?

Ако признаиш дека го чатна на иксвидеос ќе ти кажам шо сакаш :D

Ако признаиш дека го чатна на иксвидеос ќе ти кажам шо сакаш :D
Не фала не се замарам со таа страна,како што реков претходниот пост има многу подруги и подобри страници :)

Kaко на пример пикзо :pipi:

L0L, абе Кавадарчани што сте влезени во филм толку бре. Да не е Лукар и вие к** ќе пиете. Барем мене не ми пречи во кој дел од денот има или нема вода. А за интернет ако не сте слушнале за MaxADSL ваш проблем. Иначе ако сметате за кабелски интернет не ми се правете мангупи, оти го имам искусено кај братучедот во Кавадарци, дрво е и паѓа секоја секунда. Друго Неготино не е село, како што на вас ви изгледа, башка и Кавадарци не е китка.

L0L, абе Кавадарчани што сте влезени во филм толку бре. Да не е Лукар и вие к** ќе пиете. Барем мене не ми пречи во кој дел од денот има или нема вода. А за интернет ако не сте слушнале за MaxADSL ваш проблем. Иначе ако сметате за кабелски интернет не ми се правете мангупи, оти го имам искусено кај братучедот во Кавадарци, дрво е и паѓа секоја секунда. Друго Неготино не е село, како што на вас ви изгледа, башка и Кавадарци не е китка.
Тоа е другар,после немало неготинци тука ц ц ц

НОВО НАЈНОВО!!!!

Штотуку имаше брејкинг њуз на CNN, известија дека бројот на интернет корисници во Неготино нагло расте и сега е двоцифрен!!! :vozbud:

ЧЕСТИТКИ СОСЕДИ!!!

congratulation_graphics_2.gif

НОВО НАЈНОВО!!!!

Штотуку имаше брејкинг њуз на CNN, известија дека бројот на интернет корисници во Неготино нагло расте и сега е двоцифрен!!! :vozbud:

ЧЕСТИТКИ СОСЕДИ!!!

congratulation_graphics_2.gif
Двоцифрен,хм чекај да пресметам двоцифрен двоцифрен аха 9999 корисници.
Уф слаб сум со математика не е двоцифрен број чекај да видам на ова интернетот да поучам математика добро е што ни ставија интернет инаку имаше да пукнам бреееееееј

Немам акаунт на пицзо ама сите кои сакаат и кои се против неготинци и навредуваат ,стрикно ке направам за секој посебно тоа,ама штета сите ке бидите модри на сликите ,а некој и без запче.А пак за тоа вие што имате интернет секој ден по дома кавадарчани :drk: оти ние ви ги ебиме девојчињата,не ни треба интернет да дркам во празно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom