Неготино- градот со вино и ракија, а без вода

• Креатор на темата Креатор на темата Montes
  • Време на започнување Време на започнување
hahaahaha:vozbud::vozbud:
malku se iznasmeav so ovie nigotinci i kavadarcani,zakon se
ama jas mislam deka kavadarci e drzava sprema negotino
oti kolku so znam negotino uste pie voda od kavadarci,kolku so znam negotinci imaat bazen od pred 2 3 godini ako ne se lazam eve sega i do internet stignaa
kako i da e ke se upravat poleka poleka za edno 15 do 20 godini ke se upravat:baeh::baeh:

hahaahaha:vozbud::vozbud:
malku se iznasmeav so ovie nigotinci i kavadarcani,zakon se
ama jas mislam deka kavadarci e drzava sprema negotino
oti kolku so znam negotino uste pie voda od kavadarci,kolku so znam negotinci imaat bazen od pred 2 3 godini ako ne se lazam eve sega i do internet stignaa
kako i da e ke se upravat poleka poleka za edno 15 do 20 godini ke se upravat:baeh::baeh:
Диалектот им е закон!:smir:

Диалектот им е закон!:smir:
Добро де,таков ни е дијалектот,а на гевгеличани и натаму да не е подобар случајно ?
Инаку за водава,тоа се шитс,требаше да си имаме вода заедничка со демир капија али јебига тоа е што е :)
Инаку за бандитфоревер Рулз,другар ми е батката и во право е :)
Поздрав сите неготинчани на форумов :)
Да ја освежам малку темава :)

Aee и интернет ставиле у неготино даа

Ја уште неам сретнато никој на нет од Ниготно :toe:

Ја уште неам сретнато никој на нет од Ниготно :toe:
Па ти не се кажуваат дека се од Неготино бе, а и најчесто се претставуваат со псевдонимот "анонимус" или поточно "anonimus" :toe:

Добро де,таков ни е дијалектот,а на гевгеличани и натаму да не е подобар случајно ?
Инаку за водава,тоа се шитс,требаше да си имаме вода заедничка со демир капија али јебига тоа е што е :)
Инаку за бандитфоревер Рулз,другар ми е батката и во право е :)
Поздрав сите неготинчани на форумов :)
Да ја освежам малку темава :)
Другар ти е во право колку што е права кулата у Пиза.:)
Поздрав до сите неготинчани на форумов,т.е. до тебе:)Други нема,сеуште не чуле за форумов.

Поздрав до сите неготинчани на форумов,т.е. до тебе:)Други нема,сеуште не чуле за форумов.
Ги има многу не се секирај,скоро сите се гости,не се регистрираат,изгледа се плашат од темава :)

Де види кога сум регистриран па после лафи има или нема неготинци на форумот :salut: :baeh:

Де види кога сум регистриран па после лафи има или нема неготинци на форумот :salut: :baeh:
Aбе што кога си се регистрирал нели гледаш кај нас вчера за првпат вклучија интернет,ова некој те има регистрирано не си ти тој што се регистрирал
НЕ МУ ВЕРУВАЈТЕ НА ОВОЈ ИМА УКРАДЕНО ЛОЗИНКА :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Нека се бунат ајде,немало неготинци ц ц ц

И ја бев вака радосен при мојот прв контакт со интернет и со виртуелниот свет :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom