Need For Speed: Rivals

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.049
Поени од реакции
6.077
EA го најави новото продолжение на серијалот Need For Speed наречен Rivals. Исто како и во претходните верзии, играчите ќе можат да се најдат во улога на улични натпреварувачи и полицајци кои ќе се обидуваат да ги фатат.

486888_174364322723610_1673938769_n.jpg

Играта ќе има нов мод за играње наречен AllDrive што според компанијата, ќе ја брише линијата меѓу singleplayer и multiplayer играњето.
Need For Speed: Rivals го развива студиото Ghost во соработка со Criterion кој беше заслужен за Need For Speed: Most Wanted.

310006_173826389444070_969619854_n.jpg

Release date 19/11/2013

Не ги бива повеќе Need For Speed го достигнаа максимумот во сите игри , макс графика , гејмплеј , тјунинг , делови нема што веќе да прават .

Не ги бива повеќе Need For Speed го достигнаа максимумот во сите игри , макс графика , гејмплеј , тјунинг , делови нема што веќе да прават .

Проблемот не е во Need For Speed, проблемот е во компанијата која е сопственик на франшизата - Electronic Arts.

Се што завршило во рацете на оваа компанија го има уништено.

Command & Conquer, The Sims, SimCity, Need For Speed и ред други франшизи кои завршиле во рацете на Electronic Arts пропаднаа бидејќи завршија во рацете на компанија која се занимава со профит, а не со видео игри.

Most Wanted 2012 според мене не е лоша, ама претходните 3-4 воопшто не ми се свиѓаа.

Не е ни NFS како што беше,им недостига тоа што те влече да ја играш повеќе - добра сторија. После MW 2 ретко што извадиле добро,реално гледано.

Џабе вложуваат толку труд на графика и звук коа приказната на играта е поедноставна од песниче за прво одделение.Памтам на времето коа играв Most Wanted абе срцево го оставав по цел ден со тоа BMW-то тепајќи босови.Више неможат ни блуску да дојдат до таква популарност и квалитет.:(

Ајде уште неколку дена...

нека направат асална симулација на пр

Need For Speed Rivals [PROTOCOL]

Ne mi e jasno!Dali e ova rivals onaa sto odese online t.e sto mozese da se natprevaruva igracot online ili e nova verzija kako i sekoja godina na nfs

Нова игра, ново се. Види го првиот пост, не дека има којзнае што информации.

Многу е голема 9 ГБ и 30 ГБ фаќа во компјутерот.Исто така бара големи барања.Ја има некој симнено да ми каже дали е добра ?:)

А да ве прашам само нешто може некој да даде некоја игра со коли ама да биде поинтересна.Мислам да може да ја уредуваш колата,појачуваш...Штом веќе сте на други игри.Да не ја симнувам РИВАЛС дајте нешто вие.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom