NEBO666

• Креатор на темата Креатор на темата NEBO666
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
...NEBO666...legendo...uzivaj...so tebe sme...eden kup forumdzii...ne te ostavame da potonesh...

Кој би помислил дека ШВЕДСКА ќе донесе троа разум после брдото идиотизми. Добро бе, толку ли сте тажни особи што вака му се нафрлате на човек без срам? Извини НЕБО поради моите постови во Манијаџи; не требаше да пишам на темата од причина што мороните искористија поинаков човек да се напраат паметни. Као пиштат, серат, во дилеми се на цел останат форум ама тука како начекаа да чатаат за правда и за sanity, чудо едно.
Тука детето се извинува на сите што може ги навредил најдовте и на тоа да се смеете.

Затоа јас ќе го направам следниот чекор, затоа што НЕБО тешко да се осуди и ќе ви кажам УМРЕТЕ СИТЕ ШТО СТЕ ЛИЦЕМЕРИ.
Сите тие булшити како сфаќате, како ислушувате, лајно по лајно од теми како све сте фини, па едни хуманисти, да ти е мерак да си човек бе; е сите што пишавте навреди си го изедовте говното на трите теми поврзани со НЕБО.
Ги кршиш правилата на универзумот со тоа што дишеш воздух
Не не си evil, туку си злобен морон кој со групата начека дете во ќош. Не си insane, прилично тупав тип кој иде со масата. Powerful? Hahaha.

Зашто се правите нешто што не сте? Зашто серете на стотици теми за толеранција, љубов и слично кога повеќето од вас практикуваат, да кажам, морал на масата? Колективно ко кретени ќе се смеете на дебилен лог шо Фантом го пишал затоа што сметате дека треба да биде смешен. Обвинувате дека детето е (иден) манијак. Знаете што е манија? Ама навреда било да кажеш дека некој е морон - збор користен како карактерна особина.

Значи од една страна имаме умерено дете кое умее да се извини, да праша, помалку ексентрично, го објаснува своето мислење, но тоа е манично, опсесивно, додека масата која му кажува да престане да дише, каква креатура е што-ти-ја-знам е морално коректна?

Вие сте луѓето кои порано палеа вештерки, го исмејуваа Џозеф Мерик, кои се газат при масовни собирања ако пукне петарда. Не можете да се воздржите да го земете доматот и да го мавнете означениот, бидејќи сите други го прават тоа.

Прости ми НЕБО што дозволив со неколку поста и јас да бидам таков.

и шо демек...???
со ова мислиш смена нешто???
мислиш дека само ти си размисле пред да постираш?
пффф...тоа е булшит,а не тоа што сите форумџии му го кажуваат.
детево е глуп тоа е факт,и што да правиме сега???да го жалиме??
извини ама јас не сум тој тип на човек.(да го жалам енд стаф)

Бада Бинг! напиша:
го исмејуваа Џозеф Мерик
А ти сигурно би бил добриот доктор што му помогнал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom