Неапол, Италија денес...

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
цк цк цк цк

Не се салам! Стварно не се салам. :(

Ова ни на филм го нема. Во филмовите барем жените паничат или бегаат кога ќе видат убиство.

Ова ни на филм го нема. Во филмовите барем жените паничат или бегаат кога ќе видат убиство.

До навиките е.....секојдневните.....:helou:

А баткана, мртов ладен му сместува два куршума и си оди ко ништо да не било.......животот си оди понатаму.....

......а тек кај нас вакво нешто да се деси и сними успат тоа.......уште сега си ги замислувам европедофилите...:vozbud::pos2::pos2:

Епа тоа е модерниот начин на "живеење"....запазете ги вредностите.

ЊТФ,со око не клепна жената,мајка ми да беше срцев напад ќе добиеше. :toe:

Никаде нема крв бе јас не гледам...Како у глава му свирна два куршуми а никаде крв да нема на белата кошула...Anyway ако е реално видеото тогаш алал да му е на убиецот што е така мирен ко да не направил ништо, ама и минувачите не се за потценување, никој не истрча да види дали е мртов и да викне помош...:toe::pos2:

Никаде нема крв бе јас не гледам...Како у глава му свирна два куршуми а никаде крв да нема на белата кошула...Anyway ако е реално видеото тогаш алал да му е на убиецот што е така мирен ко да не направил ништо, ама и минувачите не се за потценување, никој не истрча да види дали е мртов и да викне помош...:toe::pos2:

И јас истото го забележав,го погодија од назад,а никаде крв немаше на белата кошула :helou:

И јас истото го забележав,го погодија од назад,а никаде крв немаше на белата кошула :helou:
А зошто мислите дека уште одма мора да се појави цела локва крв на кошулата? Според холивудските филмови, или? Пошто имам видено доста судари и превртувања на коли, па никогаш не експлодирале...

А зошто мислите дека уште одма мора да се појави цела локва крв на кошулата? Според холивудските филмови, или? Пошто имам видено доста судари и превртувања на коли, па никогаш не експлодирале...

Немора локва крв,доволно е прострелна рана или дупка од куршумот,со дијабола да го погодеа ќе се забележеше не па со куршум,иначе за експлодирањето на колите даваа на Myth busters :smir:

Back
На врв Bottom