(Не) Требаше... - се каете ли за нешто?

• Креатор на темата Креатор на темата Miss_sixty
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 април 2006
Мислења
41
Поени од реакции
0
Jas licno sum napravila mnogu raboti za koi i den denes mnogu se kaam.............:blabla:

Јас незнам. Не се сеќавам. Сигурно сум се каел за нешто ама од тие стари за кои сум се каел ниедна не била голема работа зашо сеа ќе сум се сеќавал! Можда еве сум се каел зашо не сум научил па ми слепиле кец, или сум се каел што сум се степал со некој другар.Ама ништо посериозно

Јас сум хроничен каач...

Тоа би значело дека сум хроничен грешник или па незадоволна пицајзла која секогаш постапува правилно, но мисли дека би било подобро на другиот начин. Ова како тој вицот "Докторе, имам проблем, многу се двоумам...или не?"

Временска машина му е мајката...

Не дека не, ама кога и да се покаам за нешто одма се сеќавам на причината за таквата моја постапка и престанувам да се каам. Не дека секогаш ми држат место причините, ама па не сум совршена како што не е и никој друг:kajg:

За ниеден мој потег во животот не се каам. Исто ми важи девизата: После е*ење-нема каење.

Се каам што порано не го завршив факултетот, си се зафркавав, па сега главата ми чади.

Мистичен напиша:
Јас сум хроничен каач...

Тоа би значело дека сум хроничен грешник или па незадоволна пицајзла која секогаш постапува правилно, но мисли дека би било подобро на другиот начин. Ова како тој вицот "Докторе, имам проблем, многу се двоумам...или не?"

Временска машина му е мајката...

I jas sum ista ili ne???
:pipi:

Сум се покајала повеќе пати, но така за некои поситни работи а за покрупни фала Богу се уште не.

mnogu cesto po nekoja veke zavrsena rabota se kaam, iskreno se prasuvam zosto e toa taka.dali ne sum siguren vo sebe ili nesto drugo.i sekogas mi teknuva na ona posle e***** nema kaenje

nikogas ne se kaaam za rabotite sto sum gi napravil veruvajte mi deka mn poubavo ke se custvuvate koga ednostavno ke zaboravite na rabotite sto se "kaete"

Се каам за неколку работи што сум ги направил или да речам што не сум ги направил ама ништо страшно!!!

Sr kaam zatoa sto mislam deka za vreme na pubertetot imam pogreseno na mojte roditeli ama znam deka mi imaat prosteno taka da polesno mi e.

После некои накурчени муабети , со висока тензија и не размислуваш многу пошто се ти е прку к*р и пиздиш и кажуваш све и што траба и што не траба, и после фала богу се каам.
А за некои покрупни работи, натенане ке си размислам, за де не се каам после.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom