Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Hahha jako, fala
Секако дека е можно...Ми треба помош. Имавме секс со девојката цело време со заштита. После четврта партија, на крај сфативме дека кондомот и остана во неа и мислам дека кондомот остана откако таа стана од над мене. Па го извадив јас некако... дали е можно од предсемена течност (не свршив воопшто последниот пат) но се плашиме - дали е можно од предсемена течност од претходно свршување да се забремени?
Девојчето се напи и апче Норлево после 13 часа
Ми треба помош. Имавме секс со девојката цело време со заштита. После четврта партија, на крај сфативме дека кондомот и остана во неа и мислам дека кондомот остана откако таа стана од над мене. Па го извадив јас некако... дали е можно од предсемена течност (не свршив воопшто последниот пат) но се плашиме - дали е можно од предсемена течност од претходно свршување да се забремени?
NeiskustvoМладинава си клука Норлево, како ментол бонбони![]()
Vo vakov slucaj treba da si go vrzes kondomot so lastice ili vrvka za da ne ti ispagja. Narodna pogovorka: "Posle ebenje nema kaenje"Ми треба помош. Имавме секс со девојката цело време со заштита. После четврта партија, на крај сфативме дека кондомот и остана во неа и мислам дека кондомот остана откако таа стана од над мене. Па го извадив јас некако... дали е можно од предсемена течност (не свршив воопшто последниот пат) но се плашиме - дали е можно од предсемена течност од претходно свршување да се забремени?
КатастрофаМладинава си клука Норлево, како ментол бонбони![]()