bucio
Урбан индијанец.
- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 16.330
- Поени од реакции
- 7.802
Дали ви се има случено да направите некоја акција за која подоцна се имате прашувано зошто го имате сторено тоа. Мене да, сигурно и на други луѓе. Потоа одење со автопилот до дома, под ова се подразбира со телото да си оди човек до дома, а со мислите да е на Хаваите, и оп се разбудува дома е
. Па следи коментари од типот оти не се поздрави вчера важен се правиш, па одговор не те видов, како не ме виде пред мене поминав
. Или сакате да и пријдете на некоја личност па вежбате во умот што да речите, за да на крајот кога вистински го правите тоа да завршите во голема збунка и рассеаност на вниманието
.
Значи можи да се пишува со вистински примери, јас моите ќе ги напишам подоцна затоа што сега ќе отварам уште две теми и се брзам сакам да тркнам до теретана.
Овие феномени не се нешта за кои човек треба да се срами, и случувајќи му се на човек не значи дека има проблем на ментален план, туку се нормално човечко однесување.
. Па следи коментари од типот оти не се поздрави вчера важен се правиш, па одговор не те видов, како не ме виде пред мене поминав
. Или сакате да и пријдете на некоја личност па вежбате во умот што да речите, за да на крајот кога вистински го правите тоа да завршите во голема збунка и рассеаност на вниманието
.Значи можи да се пишува со вистински примери, јас моите ќе ги напишам подоцна затоа што сега ќе отварам уште две теми и се брзам сакам да тркнам до теретана.
Овие феномени не се нешта за кои човек треба да се срами, и случувајќи му се на човек не значи дека има проблем на ментален план, туку се нормално човечко однесување.