bucio
Урбан индијанец.
- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 16.330
- Поени од реакции
- 7.799
Дали ви се има случено да направите некоја акција за која подоцна се имате прашувано зошто го имате сторено тоа. Мене да, сигурно и на други луѓе. Потоа одење со автопилот до дома, под ова се подразбира со телото да си оди човек до дома, а со мислите да е на Хаваите, и оп се разбудува дома е
. Па следи коментари од типот оти не се поздрави вчера важен се правиш, па одговор не те видов, како не ме виде пред мене поминав
. Или сакате да и пријдете на некоја личност па вежбате во умот што да речите, за да на крајот кога вистински го правите тоа да завршите во голема збунка и рассеаност на вниманието
.
Значи можи да се пишува со вистински примери, јас моите ќе ги напишам подоцна затоа што сега ќе отварам уште две теми и се брзам сакам да тркнам до теретана.
Овие феномени не се нешта за кои човек треба да се срами, и случувајќи му се на човек не значи дека има проблем на ментален план, туку се нормално човечко однесување.

Значи можи да се пишува со вистински примери, јас моите ќе ги напишам подоцна затоа што сега ќе отварам уште две теми и се брзам сакам да тркнам до теретана.
Овие феномени не се нешта за кои човек треба да се срами, и случувајќи му се на човек не значи дека има проблем на ментален план, туку се нормално човечко однесување.