Не станувам без кафе!

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување
За да се освестам да .. ама ,мене секогаш кога пијам кафе некако после како да не ми е добро:P а и стомакот некогаш ме боли (желудникот) па одбегнувам конзумирање многу често кафе

Моја тема :)
Ако не се напијам кафе сабајле одма кога ќе станам не ми е денот,не искачам од дома без да се напијам кафе,не дека ме расонува нешто ама ете навика ми е,плус ме протерува рано посабајлечки абе мераци :icon_lol: иначе после ќе треба да трчам да барам слободно вц а тоа некако не ми се допаѓа :)

Секој ден пијам кафе,ако не се напијам се чувствувам како да ми фали нешто и сум поспана и функциите ми се забавени.Највеќе до 2 кафиња пијам на ден и првото ми е секогаш после доручекот,на гладно не пијам:)

Ми треба кафе на сабајле....ама премногу сум осетлива на кофеин....затоа кафето го оставам за попладне.

Сабајле нагладно да се напијам кафе и ојде желудникот по фира...А и ретко пијам кафе, кога и да се напијам ме боли желудникот ама насабајле ептен....Би можела евентуално со млеко...
Само млекце мммм:smir:

Без кафе можам да станам ама без цигара денот не ми почнува.

Ги отварам очите насабајле и веднаш ставам кафе,Дури се вари си мијам очи и заби.Без кафе насабајле не можам да функционирам ама не ми пречи таа навика.

Јас кафе дома не пијам,ако немам гости,затоа што ме мрзи сама да си варам.
Не ме расонува кафе,напротив придонесува уште повеќе да ми се спие.
Сакам да се напијам кафе,ама па и не ми е најголема потреба.
И плус,јас повеќе би рекла сум зависник од одење по кафиња и кафичи отколку од самото кафe.:)

Со макијато најубаво ми почнува денот, а цигара обавезно, тие две работи не се делат кај мене :icon_cool

Не ми прави разлика дали ќе пијам кафе кога ќе станам или не. Пијам кафе во друштво или пијам кафе сама во исклучиви моменти кога немам што да правам па така си губам време. :)

Морам да се напијам кафе одсабајле инаку неможам да функционирам.И додека не ја пробам првата голтка не праам муабет со никој а некогаш се случува и додека не го испијам кафето.Многу сум намќора сабајлечки бе кафе.

Баш така не станувам без кафе, ми се чини директива од кревет у кујна дур ги симнам скаливе поспана некој ден ко ке лупнам по нив:pos2:

Zavisna sum od kafe i mora vo tekot na denot da se napijam,ama sabajle bas i ne,a posebno ne na gladno oti mnogu me boli zeludnikot.A,i nikogas ne sum stanala porano samo za da se napijam kafe,pa i da sakam obicno nemam vreme.:toe:

Јас пошто сум секогаш прва смена немам време за кафе а и ме мрзи да праам од сабајле.И вака преку викендиве не ми е обавезно да праам зошто не сум навикнат и праам понекогаш само.Најчесто пиам на поручек или приквечер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom