Не лути се човече

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Сите тие работи што беа напишани за мене за тоа дека сум љутко и дека се љутам на играта не се точни. Долга приказан е тоа за што морав така набрзина да си заминам, а и да морам да си признаам дека Casper ме претепа таа утакмица и дека јас бев најслабиот играч. Сепак мислам дека не треба да ме нарекувате љутко поради тоа што јас не се наљутив за тие работи што се случуваа во играта, но имаше една личност до мене додека играв што морав да се исклучам и да настанат некои проблемиподоцна. Од срце се извинувам така што се исклучив ама морав:nesum:
Ако е некој за игра направив соба :)

nekoj za igra ? juvefan ? emma ? mona ?

На емма му беше страм да напише па морам јас да пишам :)
Ајде ако е некој за игра

Emma напиша:
JUVE AKO TE FATAM SAMO!!!!!!!!!!!!!:zlo: Ne e do nikakov sram!!! ne znam sto mu se desilo na covekov.........:toe:

Само мала шала беше емма, ама сега ти ме направи будала што не знам што пишам :(

JuveFan напиша:
Само мала шала беше емма, ама сега ти ме направи будала што не знам што пишам :(

hehe...nema nisto da pises....jas ke se izvinam i gotovo...:aplauz: :)

Zasto na nikoj sto igra so mene ne mu teknuva deka igram na Mozilla i ne mozam da pisuvam.Celo vreme me prasuvaat nesto i se cudat zasto ne pisuvam i ne odgovaram.

Мене ми текна беееееее

Реметење - 2 дел
Зедов лиценца од мајстор Мац, за да ја продолжам традицијата... :Р
Напомена: Ема и Мац знаат кој бев, ама беа само придружни вокали, во реметот
тука почна целата приказна, ема ми помагаше да почнам муабет

untitled2kz2.jpg

и ете јуве прф падна, а можете да заприметите, јас сум Хозе од Перу

untitled3hi4.jpg

кај нас во Перу е многу жешко, а кај вас во Македонија, ладно било

untitled4tu4.jpg

во Македонија имат чудни имиња... еве две... слични се ко кај нас во Перу

untitled5eq7.jpg

Јуве тука ми објаснува шо и како е јуве.... пошо не знаев

untitled7vz4.jpg

и крајното, ко ми го згреши името... фак, не знае шпански... лол

untitled8jq4.jpg

и така... отпосле почна „знаев јас, знаев...” и после „сеа цел форум ке ме ремети” и слично. запамтете, учев од најдобриот.
Сеа се искупив за то шо го заебаф мац?
поздраф

sfe ste ludi be :) bahska go jadea i od mene ednas :) ali me mrzi da staam screen shots sea

AJDE DA IGRAME ROOM:kajgana

aj koj e za igra neka vleze vo kajgana1
zaso tie pedercinjata u kajgana dvajca si se zaigrale... i ne davaat drug da igra :) si go drzat izglea

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom